- 360 Slim på E3 samt overraskende Natal-spill

Den legendariske ryktesprederen Surfer Girl gjenoppstår med noen spenstige rykter vedrørende Microsofts E3-pressekonferanse.

26. april 2010 12:41

Etter nesten to års stillhet, gjenoppstår bloggen til ryktesprederen kalt Surfer Girl. Eller; noen som hevder å være Surfer Girl.

Dette er aliaset til en temmelig sannspådd ryktemaker som veldig ofte delte ut sladder som senere viste seg å holde mål. Nå har Surfer Girl igjen kommet med noen kontroversielle spådommer.

Kanskje ikke mest kontroversielt i det ferske blogginnlegget, men Surfer Girl skriver at Microsoft planlegger å vise frem sin nye Xbox 360 Slim under E3.

SPENSTIG NATAL-RYKTE

Dette er en konsoll som overhodet ikke er bekreftet fra offisielt hold, men ryktene har økt i omfang etter at noen bilder som angivelig viser fra innmaten til denne konsollen lekket ut for noen uker siden.

Videre kan ryktesprederen fortelle at hovedfargen blir svart og at 360-logoen blir redesignet.

Som spillanalytiker Michael Pachter også påpekte da han synset litt om denne mulige Xbox 360-konsollen nylig, blir dette en Slim-utgave som kommer til å bli markedsført aggresivt sammen med Natal.

Dette er også grunnen til at hovedfargen blir svart, skriver Surfer Girl. Denne fargen kler rett og slett de fleste moderne flatskjermer bedre enn hvitt (eller rosa for den saks skyld).

Det aller sprekeste som står å lese i blogginnlegget er imidlertid en fristende linje som skryter av et nytt, uannonsert Natal-spill som er i støpeskjeen.

Som Surfer Girl skriver:

- Og Natal? La oss bare si at dere sannsynligvis vil bli veldig overrasket og fornøyd med ett av spillene som vil bli avslørt….hva er dette?

Might Get Shot if I were to tell, står det kryptisk i bloggen.

MGS kan blant annet være en forkortelse for Metal Gear Solid-serien. Har Kojima noen bevegelige nyheter vedrørende «Metal Gear Solid: Rising» å komme med under E3?

«Metal Gear Solid: Rising» ble først annonsert under Microsofts E3-brief i fjor sommer, da spillskaperen Hideo Kojima gjorde sin debut på et Microsoft-arrangement. Dette spillet utvikles til Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Raiden blir hovedpersonen i dette MGS-spillet.

Se annonseringen av «Metal Gear Solid: Rising» fra E3 2009:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3