360 med ny bevegelsesstyrt kontroll

Ryktene tiltar og kommer fra stadig med troverdige kilder. Wall Street Journal skriver om den nye oppfinnelsen til Microsoft, som visstnok vil bli vist under E3.

13. mai 2009 14:30

Et bevegelsesfølsomt kamera, et slags Eye-Toy med 3D-teknologi, som registrerer dine krumspring foran TV’en og åpner opp for «nye» måter å spille på, er under utvikling hos israelske 3DV Systems, skriver seriøse Wall Street Journal.

Microsoft kjøpte opp 3DV Systems og i følge avisen spekuleres det i at denne kamerakontrollnyheten vil bli avslørt under E3 i begynnelsen av juni.

ETT SKRITT NÆRMERE WII

Som vi nettopp skrev lovte Microsoft-sjef Steve Ballmer store annonseringer på E3.

Kanskje er det dette han tenkte på?

Se også: Flere konseptbilder fra 3DV.

Det er ingen tvil om at Microsoft vil rekruttere en større kundegruppe gjennom å tilby verktøy som dette – garantert myntet på flere sosiale spilltiter.

Selskapet har også nylig vært ute og gjort en brukerundersøkelse som antyder en større satsning på avatarene på Xbox 360.

Teknologien fanger opp bevegelsene gjennom 3D-teknologi og gir dermed en bedre og mer nøyaktig gjengivelse i spill enn for eksempel Nintendo Wii eller PlayStations Eye-Toy-kamera.

Det er ventet at denne nyheten blir presentert på E3, og lanseres neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3