Microsoft frister med stor E3-nyhet

Neste måned avslører selskapet en spenstig overraskelse, sa Microsofts Steve Ballmer under en tale i Dallas.

8. mai 2009 14:32

Microsoft-sjef Steve Ballmer (bildet) holdt nylig en tale i Dallas med temaet «Innvoasjon i et krevende økonomisk klima». I den sammenheng kunne Dallas News sitere ham på meget spennende hint:

- Følg med på hva vi annonserer til Xbox neste måned, sa Ballmer i talen.

Neste måned betyr E3 i Los Angeles, og vi blir ikke overasket om Ballmer først og fremst tenker på Microsofts pressekonferanse 1. juni.

Microsoft-sjefen nektet å kommentere ytterligere og gjorde heller ingen intervjuer med pressen. Det folk lurer på nå er om han hintet om en «Killzone 2»-dödare, som det har blitt fristet med før, eller kanskje bevegelseskontroller?- STØRRE ENN «KILLZONE 2»

Som vi har skrevet før har Microsoft hintet om store ting som er under utvikling. Tidligere i år kunne en Microsoft-representant fortelle følgende om deres hemmelige prosjekt:

- Vi gratulerer Sony og Guerilla Games med deres innsats på «Killzone 2», men dette er bare begynnelsen av en ny bølge. Teknologien i visse uannonserte og eksklusive Xbox 360-titler går langt forbi hva vi har sett i noen spill til nå, sa han til Gameguri.in.

Les også: Hemmelig 360-spill bedre enn «Killzone 2»?

Det har i det siste gått rykter om at både Sony og Microsoft jobber med nye kontrollsystemer som skal ta opp konkurransen med Wii. Microsofts variant benytter seg i følge ryktene av en kombinert sensor og kamera som ikke bare måler det som skjer i håndleddet, men også andre kroppsbevegelser.

Dessuten er spillselskapet for tiden ute blant brukerne og lodder stemningen rundt nye avatar-funksjoner, som vi nettopp har skrevet om. Også det må oppfattes som et skritt nærmere den store brukergruppen til Nintendo.

Vi venter i spenning til Microsofts E3-pressekonferanse 1. juni!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3