225 spill tilgjengelig ved PSPgo-lansering

Sony forbereder seg på lansering av sin nye PSP-modell, og har et imponerende antall spilltitler tilgjengelig ved launch.

29. september 2009 11:53

Tallene gjelder i utgangspunktet for USA, men Europa ligger ikke langt etter hva spilltilbud gjelder.

Sony Amerika har uttalt at innholdet i PSP-biblioteket inkluderer 225 nedlastbare spill (både fullpristitler og Minis), 2300 filmer og 13,300 tv-episoder, i følge IGN.

Det fører til at det totale antallet PSP-titler er oppe i 16.000 om man inkluderer alt av innhold. Europa, som foreløpig mangler videoinnholdet, har et litt annet tilbud per i dag.

 

HELDIGITAL LOMMEKONSOLL

Sonys PSPgo lanseres 1. oktober og du kan lese om våre inntrykk etter å ha lekt med den nye håndholdtmodellen noen dager her.

Det nye med PSPgo er at du utelukkende må overføre eller handle innhold fra PlayStation Network, den digitale spillbutikken som har utløst skepsis hos større, europeiske spillkjeder.

Noen europeiske land har allerede varslet boikott motivert av det faktum at Sony nå tar over salg av spill selv og inntjeningen på å selge den nye PSP-modellen er for lav for butikker.

Les også: Spillbutikker boikotter PSPgo.
Les også: Gratis
«Gran Turismo»

til PSP-kjøpere.
Les også: Sony tar opp konkurransen med iPhone.

En annen nyhet med PSPgo er de såkalte Minis – småspill som skal være langt rimeligere enn fullpristitler og tar mål av seg med å konkurrere med iPhone- og iPod Touch-markedet.

Sony har tidligere uttalt at det vil være minst 15 Minis tilgjengelig ved PSPgo-lansering, og at antallet skal være oppe i 50 innen årets utgang.

 

PSPgo lanseres 1. oktober, med en utsalgspris på cirka 2500 kroner.

Slik skjedde avdukingen av PSPgo på E3 i sommer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3