Gratis «Gran Turismo» til PSP Go-kjøpere

Sony satser aggressivt med sin kommende Playstation Portable-modell PSP Go.

18. august 2009 21:15

Under Sonys pressekonferanse på spillmessen GamesCom i Köln kunne Sony-sjef Andrew House annonsere at alle som kjøper PSP Go og registrerer den mellom 1. og 10. oktober, vil få laste ned PSP-versjonen av «Gran Turismo» helt gratis.

«Gran Turismo», som er en av tidenes mestselgende bilspillserier, regnes som et av de sterkeste PSP-kortene i høst, og Sony satser på at spillet vil friste spillere til å kjøpe deres nye håndholdte spillkonsoll.

Her kan du lese alle GamesCom-sakene våre.

SATSER PÅ MINISPILL

PSP Go fjerner behovet for spill på UMD-disker, og satser i steden på ren digital nedlasting av spill.

Designmessig skiller den seg også fra sin forgjenger ved å ha et uttrekkbart kontrollbrett på undersiden.

Sony annonserte også flere nyheter til PSP. Blant annet avslørte de en egen del av PlayStation Store som kommer til å være dedikerte til såkalte «Minis».

«Minis» er navnet på nedlastbare spill og programmer som skal konkurrere med iPhones App Store. Disse spillene må være under 100mb, men skal også koste mindre enn store spill.

Les også: Sony svarer på finanskrisa med PS3 Slim og priskutt.
Les også: Sony vil pusse opp PlayStation Network.
Se også: Bilder av PSP Slim.

Sony avslørte at 15 titler vil være tilgjengelig på lanseringsdagen 1. oktober, og nevnte titler som «Tetris», «Fieldrunners», «Alien Havoc» og «MiniGore» blant de 15 titlene.

Etter planen skal hele 50 «Minis» være sluppet innen slutten av året.

PSP Go fjerner behovet for spill på UMD-disker, og satser i steden på ren digital nedlasting av spill. Designmessig skiller den seg også fra sin forgjenger ved å ha et uttrekkbart kontrollbrett på undersiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3