– «Starfield» kommer til PlayStation

Og «Hi-Fi Rush» skal visstnok komme til både PS5 og Switch.

4. februar 2024 23:47

(PressFire.no): Det er nettsiden XboxEra som sier de har kilder innad i Microsoft som varsler at Xbox-skaperne snur når det kommer til Xbox-eksklusiviten til «Starfield».

Ifølge nettsiden skal spillet komme til PlayStation 5 i løpet av året – etter at tilleggspakken «Shattered Space» lanseres.

«Starfield» ble lansert i august til Xbox og PC, og lekkede eposter har vist at det har vært misnøye innad hos utvikler Bethesda på grunn av at spillet ble holdt konsolleksklusivt på Xbox.

XboxEra skriver at Microsoft har investert stort i utviklerverktøy for PlayStation 5, og at planen er å gi ut en rekke andre spill på rivaliserende plattformer fremover.

Nettsiden skriver videre at rytmeactionspillet «Hi-Fi Rush», som også er eksklusivt til Xbox, skal lanseres

Dette backes opp av funn gjort i spillfilene som viser nye design for skjorter som angivelig skal være til de forskjellige konsollversjonene.

Disse teksturene dukket opp i «Hi-Fi Rush»

I etterkant har også Twitter-bruker NateTheHate, som tidligere har lekket en rekke lanseringer og datoer, bekreftet innholdet i artikkelen.

I slutten av november gikk finanssjef hos Xbox, Tim Stuart, ut og sa at selskapet ønsket å utvide nedslagsfeltet for Xbox-spill og Game Pass.

– Det betyr smart-TVer, det betyr mobile enheter og det betyr de som vi har tenkt på som konkurrenter tidligere, som PlayStation og Nintendo, sa Stuart da.

Dette gikk Xbox-sjef Phil Spencer ut og delvis dementerte i etterkant.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3