- «Modern Warfare 2»-påfyll snart

Samtidig med at man runder 25 millioner onlinespillere, lover utvikleren snarlige nyheter om nedlastbare utvidelser til «Modern Warfare 2».

9. mars 2010 12:55

Den siste uken har det stormet rundt Infinity Ward etter at det ble klart at de to grunnleggerne og sjefene i spillstudioet ble sparket på dagen i det som er en pågående strid mellom utgiver Activision og toppfolkene ansvarlig for de mest suksessfulle spillene i Call of Duty-serien.

Les også: Modern Warfare-studioet i full oppløsning.
Les også: Infinity Ward-topper svarer med å saksøke Activision.

25 MILLIONER ONLINESPILLERE

Det har blant annet medført at Infinity Wards vanligvis aktive talsmann Robert Bowling de siste dagene har holdt en lav profil.

Men i går kveld norsk tid hadde han noe å melde, og Bowling brøt dermed sin ukelange taushet.

- …Og vi har akkurat passert 25 millioner unike brukere i Modern Warfare 2. Galskap!

- I tillegg har vi masse detaljer rundt nedlastbare utvidelser til MW2 denne uken. Endelig!, skrev han på sin Twitter.

Han kunne legge til at de 25 millionene som nå har prøvd «Modern Warfare 2» online er fordelt på de tre plattformene spillet har kommet ut til, men at Xbox 360 leder statistikken, like foran PlayStation 3 og PC på tredjeplass.

Bowling twitret senere at noe av det første vi får vite er lanseringsdatoen for den første utvidelsen av spillet.

Det at vi blir forespeilet informasjon rundt mer innhold til spillet i løpet av de neste dagene, kan bety at GDC som starter i San Francisco i dag blir arenaen for en slik annonsering.

«Call of Duty: Modern Warfare 2» ble den suverene vinneren da norsk spillbransje hyllet høydepunktene fra fjoråret på Gullstikka sist uke. Spillet fikk blant annet prisene for beste konsollspill, beste PC-spill og den aller gjeveste utmerkelsen: Årets spill.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3