(Bildet over her er av lille Leia, familiesøtnosen vår, oppkalt etter prinsessa med samme navn)

Hurra, det er 2018! Og endelig tilbake til «vanlig» drift for oss i PressFire igjen.

Vel, nesten i hvert fall. Jeg har fortsatt en dag til før jeg reiser ned til Oslo igjen, men jeg vet Jarle sitter i undikken og skriver saker på hjemmekontoret nede i hovedstaden i hvert fall.

Selv har jeg spilt uante mengder med Switch i jula, som er min nye yndlingskonsoll for å dra med seg opp til venner og familie. I fjor var det PSVR som oooh-et og aaah-et i stua, denne gangen er det alle multiplayerspillene på Nintendo-maskina som engasjerer.

Wii U-en har forøvrig gått i arv til min niese på seks år, og hun har gått fra å aldri ha sett et dataspill til å være en «Mario»-connoisseur på få måneder.

Jeg har ikke fått spilt så mye den siste uka takket være en deilig runde med forkjølelse, men romjul og alt før så uhorvelige mengder med «Bomberman», «Overcooked», «Mario Kart», «Battlegrounds» og «Street Fighter 2».

Runda forresten «Turtles in Time» også, som jeg hadde sneket inn på SNES Mini-en min! Fortsatt en klassiker, men kanskje litt lettere (og kortere) enn jeg husker?

Vi hadde forresten en runde med artikler om vårt spillår, der vi ba en rekke av våre freelancere om å skrive litt om hvordan 2017 hadde gått for dem, spillmessig. De kan du lese her:

Kenneth, Jørgen, Martin, Daniel, Sindre, Svein-Gunnar, Thomas, Jostein, Espen, Jarle og Erik.

 

Men hva med han andre delen av PressFire?

Tre uker siden forrige mandagsprat, Jarle – hva har du spilt?

- «Zelda», «Mario», «Dota» og «PUBG»

Shit, noen andre spill enn bare de to siste!

- Ehh, og jævlig mye «Mario Kart 8 Deluxe». Bra romjulsflerspiller. Magisk som alltid, men faen som jeg savner noen onlinefunksjoner.

Haha, som alltid i Nintendo-spill, det!

Jarle digger den larve-greia i «Mario», men sier han ikke liker New Donk City. Det er som å banne i kjerka, ass. Men han har omsider kommet seg til Ganon da, og fått tatt alle divines i «Breath of the Wild».

- Har siste-boss-prokrastinering nå, og har ikke HELT bestemt meg for om jeg skal gjøre flere shrines før jeg ta han eller ikke.

Jeg har sluttet overraskende mange spill rett før sistebossen, egentlig.

- Jeg har en issue med det der selv. Det kommer i to former:

- Noen ganger er sistebossen så jævlig vanskelig at jeg bare ikke gidder, andre ganger så gruer jeg mer litt til å bli «ferdig». «Zelda» er definitivt sistnevnte - jeg er litt redd for at jeg mister lysten til å spille mer hvis jeg tar sistebossen.

 

Så hva har du bedrevet tiden med i førjul, jul og romjul, kjære leser? Fikk du jobbet på backloggen din? Ble det nye spill under treet? Fyrte du opp raketter i VR istedet for i virkeligheten?

Kanskje mer viktig akkurat nå, hva gleder du deg mest til i 2018?

Og sånn på tampen: Vi prøvde oss rett før jul på en «state of the union» for PressFire og en liten appell, men det tekniske knelte først, før kodene vi skulle gi ut gjorde det etterpå. Om ikke det er typisk, så er ingenting typisk :)

Vi har fiksa det hele igjen nå, så da prøver vi igjen: Hvordan går det med PressFire?

Ha en finfin mandag da, dere - og en fin uke også!

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer