Lager ny og tøffere vanskelighetsgrad til «Witcher 3»

28. juli 2015 14:13

(PressFire.no): «The Witcher 3» får snart en ny utvidelse. Det svære rollespillet har blitt pusset på i månedsvis, og er dessuten blåst opp i størrelse siden slippet i april.

De polske utviklerne har nå bekreftet en ekstra tøff vanskelighetsgrad – myntet på dem som har gjort seg ferdig med det siste Geralt-spillet.

Signaliserer hva de håper på, med
den vanskeligere «new game plus»
-modusen.
– 

Utvidelsene er større enn hele «Witcher 2»

Allerede spilt ferdig «The Witcher 3: Wild Hunt», flere ganger? Vi har noe på vei. New Game Plus, den siste utvidelsen, er på vei – og selvsagt blir denne gratis, sier CD Projekt Red på Facebook-siden sin.

Denne ‘new game plus’-modusen blir altså den siste i rekken av «Witcher 3»-gratisutvidelser.

I denne forumposten går Marcin Momot fra CD Projekt Red gjennom detaljene i den nye og vanskeligere spillmodusen.

Etterpå venter det to svære pakker med nytt historieinnhold. Disse to blir på størrelsen av hele «Witcher 2», har spillregissør Konrad Tomaszkiewicz tidligere uttalt til Eurogamer.

–  

30 timer ekstra spilletid

Tomaszkiewicz hevder «Heart of Stone» byr på cirka ti timer spilletid. «Blood & Wine» det dobbelte. Minst.

Regissøren vil selv ta ansvaret for ferdigstillingen av disse to innholdspakkene. Først startet jobben hos et mindre CD Projekt Red-studio i Krakow – samtidig som hovedutviklerne gjorde seg ferdige med «Witcher 3».

Kartet vil vokse i månedene
fremover.
Kartet vil vokse i månedene
fremover.

Men nå skal den kreative ledelsen inn, og sørge for at retningen og sluttproduktet blir i samsvar med den overliggende planen.

Vi hyret inn dette Krakow-studioet og gav dem historien til disse nye stedene for lenge siden, forklarte Adam Badowski til Eurogamer.

I motsetning til andre spill, der man kan mistenke at deler av hovedhistorien skrelles ut for å kunne selges som frittstående pakker senere, er dette noe «Witcher 3»-folka ikke driver med.

Det insisterer Badowski på:

«The Witcher 3: Wild Hunt» er superstort, men vi kappet ikke bort noe. Nei, nei, vi fortalte (Krakow-spillutviklerne): «lag en ny historie, og gjør det helt fra bunnen av.»

Ingen utvidelse denne uka, men «snart»

Når det gjelder den neste utvidelsen, altså den nye og tøffere vanskelighetsgraden, er det ikke bestemt en dato foreløpig. Dette blir samtidig den siste dosen gratisinnhold som CD Projekt Red har forskuttert.

Det skjer ikke denne uka, i hvert fall. Vi trenger litt mer tid å få den ferdig, sier de på Facebook-siden.

Den forrige store oppdateringen av spillet, kalt 1.07, fikser en rekke feil, men samtidig har flyten og bildeoppdateringen på konsoller fått seg en trøkk – og i enkelte partier av «Witcher 3» blitt dårligere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3