(Rad Crew): Jeg innrømmer det, jeg hadde nesten glemt «Days Gone» - men spillet er rett rundt hjørnet og Erik Fossum fra PressFire har testa det. Ifølge ham gir spillet et ganske lovende inntrykk, med mange interessante mekanikker og et kult system med zombie-horder som beveger seg rundt på det store kartet.

Måten du tar vare på motorsykkelen din minte ham også på hvordan hester fungerer i «Red Dead». Men de som mener cowboyspillet gikk likk for tregt trenger ikke bekymre seg, tempoet i «Days Gone» er betydelig høyere. Det var litt røft i kantene ifølge Erik, men han overbeviste i alle fall meg om å prøve det når det kommer ut.

Vi snakker også om «Devil May Cry 5» i episoden, som under testing her i Rad Crew-redaksjonen. Det kommer mer om det neste uke, men inntrykkene er veldig positive så langt.

Pluss: Inger Lise blir med for å snakke sesong 2 av «Life is Strange». Så langt liker hun det, men det er fremdeles litt uvant å ikke ha rollefigurene fra eneren der. 

Og så klart: «Dead or Alive 6», et veldig godt slåssespill som dessverre saboterer seg selv med helt latterlig dyrt tilleggsinnhold, diskuteres også i episoden. Det er synd å se et spill som ellers er veldig likandes skape unødvendige kontroverser rundt seg selv med et latterlig opplåsingssystem og utrolig dyre sesongpass.    

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Half-Life: Alyx

«Half-Life»-serien er tilbake i storform i det beste og største VR-spillet hittil!

Les mer