«Command & Conquer: Generals 2» blir gratis

Lanseres som en onlineplattform - betaregistrering allerede i gang.

15. august 2012 15:29

(PressFire.no): Etter at Electronic Arts og BioWare annonserte en oppfølger til «Command & Conquer: Generals» i desember 2011, har det blitt ett av de mest etterlengtede strategispillene akkurat nå.

Derfor var det mange som stusset da Electronic Arts var helt tyst om spillet under sin pressekonferanse i Köln i går.

«Generals 2» gjenoppstår som gratisspill

I dag kom det imidlertid en pressemelding som kan fortelle at «Command and Conquer: Generals 2» skifter navn og sklir inn som et gratisspill i en ny digital storsatsing fra selskapet, som vil lanseres på www.commandandconquer.com.

- Vi gleder oss over muligheten til å transformere «Command and Conquer» til en onlineopplevelse av ypperste klasse, forteller EA-sjefen jon Van Caneghem i en pressemelding og påpeker at det nå blir et komplett «Command and Conquer»-univers.

- Med Frostbyte 2 (Spillmotoren som blant annet ble brukt i «Battlefield 3» journ. anm.) kan vi sikre fokuset på toppkvalitet som forbrukerne forventer mens vi holder oss tro mot sanntidsstrategien de kjenenr og elsker – alt online og gratis.

Første i en satsing

Det presiseres også i pressemeldingen at dette bare er det første tilbudet på den nye digitale «Command and Conquer»-plattformen.

Meldingen sier ingenting om hva Electronic Arts skal tjene penger på i spillet, men vi blir ikke overrasket om det er lagt opp til mikrotransaksjoner.

Electronic Arts har allerede lansert gratisspillet «Command and Conquer: Tiberium Alliances» - et spill som kan spilles I nettleseren og har mmo-elementer. Spiller ligger også under den nye plattformen.

Det nye spillet, som tidligere gikk under navnet «Command and Conquer: Generals 2», vil ikke være spillbart i nettleseren.

«Command and Conquer» blir nedlastbar tittel til pc, og ingenting blir sagt om en endelig lansering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3