Mens pressekonferansen til Sony pågikk tidligere i dag, ble det avslørt på vegne av utviklerstudioet Media Molecule at vann nå vil bli lagt til i «LittleBigPlanet».

Les også: Intervju med teamet bak LBP.

Lite har blitt sagt om den faktiske mekanikken bak det hele, men ut i fra videoen sluppet må vi nå bare anta at en sann rekreasjon av «20,000 Leagues Under the Sea» ikke er langt unna.

Her finner du alle GamesCom-sakene våre.

 

«Paintinator» tok spillet til en ny høyde

ET HAV AV MULIGHETER

Innholdet laget av brukerbasen til «LittleBigPlanet» har økt enormt siden spillets lansering i 2008, og nådde nylig én million brukergenererte brett.

Siden slipp har frekvensen av disse opplastede brettene tilsvart cirka ett hvert 20. sekund, noe som gikk over de flestes forventninger når Media Molecule avslørte tallene tidligere i sommer.

Les også: «LittleBigPlanet: Game of the Year Edition» med mye ekstrainnhold

Fansen har til nå vært kreative og tålmodige med provisoriske vannbrett, hvor blågrønne filter og svalende musikk har stått for mye av undervannsatmosfæren.

Brettene har allikevel manglet de fysiske egenskapene til væsken, noe som nå endelig kan realiseres.

Media Molecule har ellers store forventninger til spillerne og arkitektene rundt oppdateringen, og forventer en høy grad av kreativitet på lik linje med innovasjonene sett etter slippet av «Paintinator»-pistolen fra «Metal Gear Solid 4»-pakken tidligere i år.

ingenting har blitt sagt om en offisiell slippdato, men Media Molecule lover å komme tilbake med mer informasjon rundt oppdateringen senere i år.

Se video:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer