Annonse
Annonse
«LBP» med mye ekstrainnhold
Ny utgave av «LittleBigPlanet» inneholder mye ekstrainnhold.
No items found.
18. August 2009, 19:56

Sony har bekreftet detaljene rundt Game of the Year-utgaven av «LittleBigPlanet», et spill som skal gjøre comeback i spillhyllene denne høsten.

Les også: Vi intervjuet LittleBigPlanet-utviklerne.

2008-spillet fra Media Molecule ble gjenstand for mye oppmerksomhet da det kom ut i fjor, og ble på forhånd sett på som en konsollselger for Sony. Salgstallene har ikke matchet forventningene helt, men utgiveren gir ikke opp.

Det skal selges julegaver i år også, er tydeligvis det Sony har tenkt.

FÅ TILGANG TIL MODNATION RACERS-BETA

Spillet kommer med 18 nye baner, som er lagd av brukerne selv og er godkjent av Media Molecule.

I tillegg er det som vi tidligere har meldt om nå bekreftet at flere av de nedlastbare utvidelsene som har blitt sluppet på PSN siden lansering blir inkludert.

Det er sju pakker det er snakk om og inkluderer Metal Gear Solid-pakken, som både inneholder spillbart brett og kostymer, Monster-brettet og mer.

Kombinasjonen av både innhold og antrekk, er det Sony har plukket ut til Game of the Year-utgaven..

Som en bonus for noen heldige: I beste «Charlie og sjokoladefabrikken»-stil, inkluderer Sony noen gullbilletter i noen spill som gir deg betatilgang til «ModNation Racer» – kartspillet som er ventet til neste år.

Les også: Intervju med ModNation Racers-utvikleren fra E3.
Se også: Skjermbilder fra LittleBigPlanet.
Se også: Skjermbilder fra ModNation Racers.

«ModNation Racers» er et spill vi omtalte som «Little Bil Planet» da vi skrev om vår smakebit fra E3 i sommer, for dette bilspillet deler på mange måter filosofien som Media Molecule hadde i fokus da de lagde LBP.

Det er skap, del og spill som står på agendaen, og du kan både modifisere biler, spillfigurer og ikke minst: skreddersy dine egne drømmebaner enkelt og raskt.

Det er ventet mer om Sackboy og «LittleBigPlanet» i kveld, når Sony entrer scenen for sin GamesCom-tale. Spillmessen i Köln begynner uoffisielt i dag med Sony og EAs presentasjoner, og fortsetter resten av uken.

Da får vi mest sannsynlig mye info om PSP-versjonen av «LittleBigPlanet, der det ryktes at MediaMolecule har inkludert en måte du kan handle nye spillbare brett på – i tillegg til å dele med andre online.

Den nye utgaven av «LittleBigPlanet» er ventet i september. USA har så langt fått bekreftet datoen 8. september, mens vi venter på en endelig europadato.

»
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum