Det er, kontroversielt nok, i kommentarfeltet til den offisielle Sonybloggen at denne annonseringen rundt filmtjenesten til Sony skjer.

Dette tilbudet har til nå bare vært tilgodesett amerikanske PS3-eiere, og ble først annonsert på E3 i fjor.

Det at slik info serveres i et kommentarfelt, danner ikke verdens tryggeste kilde. Likevel: Sonys EU-blogg har et administratorsystem som gjør at Sony-folkene har en egen ID til sine svar.

Etter en lengre runde med spørsmål og svar på vanlige spørsmål knyttet til PSN-tjenestene, flesker Angela Madronero i Sony til med lovnader om en snarlig EU-filmlansering.

Les også: Rykteflom rundt Sonys GamesCom-konferanse.

 

 

Vil du leie eller eie Superbad?
Sony forbereder nyheter rundt filmtjenesten sin.

FILMKRIG PÅ KONSOLL

Filmtilbudet fungerer i praksis slik at du kan leie eller kjøpe filmer og TV-serier fra PlayStation Store, akkurat på samme måte som du handler retrospill, laster ned filmtrailere eller nye arkadetitler fra PSN i dag.

GamesCom i Köln som starter neste uke, kan bli åsted for annonseringen om at også Europa får ta del i filmgledene på konsoll.

Dermed kommer Sony på banen på samme måte som Microsoft, som på E3 i sommer kunne avduke sine planer om å gi også oss i Norge muligheten til å se film, i full HD og 5:1-lyd i løpet av 2009.

Les også: Slik var Sonys E3-brief.
Les også: Filmtilbud på Xbox 360 som inkluderer Norge.

Det er Angela Madronero, sjef for den europeiske PlayStation Store, som bekrefter at Sony kommer med denne kunngjøringen snart.

Video-on-demand-tjenesten ble rullet ut i USA sist sommer. Den gang uttalte tidligere Sony-sjef i Europa, David Reeves, at vi måtte vente til 2009 med å få det samme tilbudet til våre breddegrader.

- Vi kommer med en offisiell kunngjøring i forbindelse med vår forestående Video Store neste uke, på GamesCom, skriver Madronero på Sonybloggen.

Hva sikter Madronero til, om det ikke er en offisiell lansering av filmtilbudet i Europa hun tenker på?

Dette er tross alt en spillmesse som finner sted midt i hjertet av vårt kontinent, så en annonsering om et bredere og bedre tilbud i USA, et kontinent som allerede har kunnet meske seg med digital, nedlastbar film- og TV-underholdning, henger jo ikke på greip.

Nå gjenstår det bare å se om Norge er en del av Europa, i følge Sony...

 

Sonys pressekonferanse under GamesCom i Köln finner sted 18. august.

Se video av Sonys lansering av denne filmtjenesten, fra E3 2008:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer