(PressFire.no): I forbindelse med denne E3-uka har vi allerede fått en første titt på et nytt «Tomb Raider».

Det var under Microsofts pressekonferanse mandag kveld at den første traileren ble vist. «Rise of the Tomb Raider» blir navnet på dette spillet.

 

Dobbel dose Lara

Crystal Dynamics, utvikleren, har imidlertid mer på gang. Akkurat som lekkasjen like i forkant av E3 pekte mot. De annonserte like greit enda et «Tomb Raider»-spill, «Lara Croft and the Temple of Osiris».

Dette blir en oppfølger til nedlastbare «Lara Croft and the Guardian of Light», et spill vi belønnet med en femmer på terningen i 2010.

 

Samarbeid

Den første traileren viser oss at samarbeid mellom fire blir helt sentralt. Turen går til Egypt, og vår heltinne slår seg sammen med den rivaliserende arkeologen Carter Bell og de to gudene Horus og Isis.

Målet til dette firkløveret er å bekjempe den onde Set.

Med co-op-historie for fire må spillerne jobbe sammen for å utforske tempelet, bekjempe fiendene fra underverdenen i Egypt, løse noen slue puzzles og unngå dødelige feller, forteller Crystal Dynamics.

Det er også en intern konkurranse, for utviklerne sier konkurranseinstinktet kan blomstre i takt med at man finner skatter og unike gjenstander.

Spillet utvikles til pc, PlayStation 4 og Xbox One. Og lanseringen skjer «snart», opplyses det fra offisielt hold.

Dermed er det store sjanser for at «Temple of Osiris» blir forretten for Lara-fans. Det neste «Tomb Raider», oppfølgeren til 2013-spillet, kommer ikke ut før 2015.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer