Et bekmørkt Lara-eventyr i vente

Det hele starter hos psykologen.

9. juni 2014 22:21

(PressFire.no): Under Microsofts pressekonferanse mandag kveld fikk vi se en dyster smakebit på det neste «Tomb Raider»-spillet.

«Rise of the Tomb Raider», heter det nyeste kapittelet, og det hele starter med en nedbrutt Lara i samtale med en psykolog.

Mellom psykologpraten får vi se flashbacks fra en livredd Lara som løper for livet med sinte hunder i hælene gjennom en mørk skog, før hun faller ned en fjellskernt og bare så vidt berger livet. Etterpå ser vi henne med pil og bue, før hun går selvsikker inn i en hule, og hun fremstår som en mer voksen Lara Croft. Dermed ser det ut til at vi får et større innblikk i hvordan den usikre ungjenta ble til en tøff eventyrer.

Ukvalifisert gjetting kan tyde på at hulescenen mot slutten kan peke i retning et mer eventyrpreget Lara-eventyr, slik vi kjenner henne fra gamle dager.

Det forrige «Tomb Raider»-spillet, fra 2013, var som kjent mer actionpreget enn tidligere, og selv om det var et meget bra spill, så var det noen som reagerte på at skyting og kjapp action fikk litt for stor plass i førersetet. 

Når spillet kommer, ble det ikke sagt noe om. Ei hvilke konsoller det kommer på. At det kommer på Xbox One og PS4 er imidlertid mer enn ganske sannsynlig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3