Ikke bare ett, men to nye «Tomb Raider»-spill?

Navnene kan ha lekket.

9. juni 2014 14:21

(PressFire.no): Folka bak «Tomb Raider» er trolig allerede på plass i Los Angeles, der E3-spillmessa skal gå av stabelen denne uka.

I forrige uke meldte GameTrailers at gjengen i Crystal Dynamics vil avsløre et nytt spill i den forbindelse.

Nå kan vi ha fått svaret på hva det neste Lara Croft-eventyret, eller eventyrene, skal hete.

NB! Du kan følge alle E3-pressekonferansene direkte i vårt livestudio. Det starter med Microsoft klokka 18:30.

Dobbel dose Lara?

Blodhundene i Superannuation har nemlig funnet ut at utgiver Square Enix nylig har sikret seg nettdomenene RiseoftheTombRaider.com og LaraCroftandtheTempleofOsiris.com.

CVG er blant dem som spekulerer i at begge disse kan være reelle spill i produksjon.

Det ene er trolig en direkte oppfølger til fjorårets reboot, «Tomb Raider». Her fikk vi møte Lara Croft i en forhistorie som lot oss kjenne på kroppen hvordan den tøffe heltinnen ble formet i ugjestmilde omgivelser.

Det andre prosjektet kan være en oppfølger til det nedlastbare «Lara Croft and the Guardian of Light» fra 2010. Dette var et overraskende entusiastisk samarbeidseventyr i såkalt isometrisk 3D-perspektiv som vi i PressFire belønnet med terningkast fem.

– 

Et kjærlighetsbarn

Også Crystal Dynamics er klar over at dette spillet overrasket mange.

– Dette var for oss enda et kjærlighetsbarn, fortalte de CVG i et intervju fra januar i år.

– «Guardian of Light» var, før «Tomb Raider» kom ut i 2013, faktisk et av de beste Lara Croft-spillene basert på kritikken det fikk. Vi lytter til fansen - og jo mer ammunisjon de gir oss, jo større blir sjansene for at vi kan få muligheten til å gjøre mer for dem.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3