Snart får vi vite mer om fortsettelsen av «Walking Dead»

Påfyll døpt «400 Days»?

7. juni 2013 13:42

(PressFire.no): Telltale opplevde enorm suksess i fjor med sin fem episoder lange spillmatisering av Robert Kirkman-tegneserien «The Walking Dead».

Det ble flust av «årets beste»-priser på spillstudioet, noe som gjorde at det var en overrasket og ydmyk studiosjef vi traff under GDC-messa litt tidligere i år.

- Det er så givende at alt klaffet som det gjorde med utviklingen, for ikke å snakke om å bli overøst med premier for alt fra beste historie til beste spill.  

- Det har vært en herlig tur! sa Dan Connors til PressFire.

- Vet at folk er sultne på mer

Den siste uka, like før verdens viktigste spillmesse starter i Los Angeles neste uke, har Telltale fristet heftig med mer «Walking Dead». De har gjennom korte snutter introdusert tre nye figurer lagt til dette universet, og nå røper en oppføring på Steam-tjenesten at det ligger til rette for mer innhold kalt «400 Days».

Dette dreier seg trolig om brobyggeren mellom sesong 1 og 2, som tidligere har blitt røpet av Gary Whitta – en av manusforfatterne bak spillet.

- Jeg kan fortelle det du allerede vet, at sesong to kommer. Det er ikke mye mer å si, for det er en stund igjen.

- Men når det er sagt vet vi at folk er sultne på mer, og det kan komme mer «Walking Dead» fra Telltale før sesong to, sa Whitta til IGN.

400 dager senere?

«400 Days»-hintene ble oppdaget av IGN, og føyer seg inn i samme stil som de tre karakterene vi har fått små glimt av på Vine. Disse er nemlig døpt «Day 2», «Day 220» og «Day 184».

Her kan du se de tre figurene som har dukket opp i små blaff via Vine den siste tiden:

Russell

Vince


Bonnie

(OPPDATERT: Nå har det også dukket opp spor av en fjerde figur, Shel).

Det er ikke usannsynlig at Telltale kommer til å avsløre mer om denne utvidelsen på E3 i neste uke.

Sesong to av «The Walking Dead»-spillet fra denne gjengen skal etter planen være ferdig i høst.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3