Frister med mer «Walking Dead»

- Du trenger ikke vente til sesong to.

26. februar 2013 11:02

(PressFire.no): Tidligere har Telltale avslørt at de jobber med å lage enda en sesong av deres episodebaserte «Walking Dead»-eventyr.

Men disse nye spillavsnittene er ikke ferdig på en god stund. Før den tid kan det imidlertid dukke opp en slags overlapping mellom den første sesongen og den nye.

- Du trenger ikke vente til sesong to for å få spille mer «Walking Dead», avslører Gary Whitta i IGN-programmet Up at Noon.

Bygger en bro?

- Jeg kan fortelle det du allerede vet, at sesong to kommer. Det er ikke mye mer å si, for det er en stund igjen.

- Men når det er sagt vet vi at folk er sultne på mer, og det kan komme mer «Walking Dead» fra Telltale før sesong to, sier han.

Whitta, som var en av manusforfatterne bak fjorårets fem episoder, frister med at dette innholdet kan fungere som en karamell å suge på for å gjøre ventetiden til en ny sesong «mindre smertefull».

Det dreier seg trolig om noe ment å bygge bro mellom den første og andre sesongen.

Gary Whitta har for øvrig skrevet manuset til den nye Will Smith-filmen «After Earth», sammen med M. Night Shyamalan. Sci-fi-filmen får verdenspremiere i juni.

En favoritt fra fjoråret

«The Walking Dead» ble et av fjorårets mest bejublede, og vant også en rekke «2012s beste»-priser, stemt fram både av spillere og anmeldere.

Telltale valgte å lage en ny historie, og introduserer andre figurerer enn de vi kjenner fra Robert Kirkmans tegneserieunivers og tv-serien.

Riktignok er enkelte biroller folk vi kjenner, og også i Telltale-varianten besøker vi for eksempel Hershel-gården.

Hovedpersonene er Lee Everett og lille Clementine, som Lee finner gjemt i en trehytte.

Telltale har foreløpig ikke sagt noe om når den nye spillsesongen er planlagt ferdigstilt, eller når dette «mellomspillet» Gary Whitta snakker med IGN om kommer.

Denne traileren er fra den femte og siste episoden av «The Walking Dead»-spillserien, «No Time Left».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3