De første spillene i «True Crime»-serien ble utviklet av nå nedlagte Luxoflux, som ble stengt av Acitivision i februar i år. Stafettpinnen er dermed sendt videre til det relativt nystartede United Front Games, som stod bak «Mario Kart»-klonen «ModNation Racers» ute til PS3 og PSP.

Les også: Intervju med «ModNation Racers»-utvikleren fra E3 2009.
Les også: Vår anmeldelse av «ModNation Racers».

Hong Kong er et av de stedene jeg alltid har undret meg over at ikke flere utviklere har grepet fatt i tidligere. «Shenmue II» ga meg virkelig smaken på Hong Kong og det er med glede at jeg og mine likesinnede nå kan konstantere at det neste «True Crime» vil finne sted i nettopp denne byen.

Activision slapp en trailer under sin pressekonferanse på E3 i år, og den setter absolutt stemningen for en actionfylt Hong Kong-opplevelse.

Her finner du flere saker fra E3 2010.

 

Ekte Hong Kong-action.

SPLINTER CELL-INSPIRASJON?

Som politispaneren Wei Chen får du i oppdrag å infiltrere den sagnomsuste Triade-organisasjonen. Mye av plottet fokuserer på de moralske valgene Wei Chen blir satt ovenfor – for skal han klare å infiltrere Triadene må han oppføre seg som de.

Litt i samme stil som «Splinter Cell: Double Agent» blir man satt ovenfor en rekke ulike valgmuligheter som alle har konsekvenser for historien videre i spillet.

Noen av verdens beste actionfilmer kommer fra Hong Kong, så det er ikke små forventninger jeg har til «True Crime: Hong Kong», for dette spillet har litt å leve opp til. Filmer som «Hard Boiled», «Bullet in the Head» og «A Better Tomorrow» har alle vært med på å skape Hong Kong-actionsjangeren.

Traileren viser absolutt potensialet som «True Crime: Hong Kong» har. En kort men actionpakket trailer i beste John Woo-stil.

 

«True Crime Hong Kong» har en planlagt release i tide til julehandelen og kommer ut til PC, 360 og PS3.

Se E3-traileren:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer