De første spillene i «True Crime»-serien ble utviklet av nå nedlagte Luxoflux, som ble stengt av Acitivision i februar i år. Stafettpinnen er dermed sendt videre til det relativt nystartede United Front Games, som stod bak «Mario Kart»-klonen «ModNation Racers» ute til PS3 og PSP.

Les også: Intervju med «ModNation Racers»-utvikleren fra E3 2009.
Les også: Vår anmeldelse av «ModNation Racers».

Hong Kong er et av de stedene jeg alltid har undret meg over at ikke flere utviklere har grepet fatt i tidligere. «Shenmue II» ga meg virkelig smaken på Hong Kong og det er med glede at jeg og mine likesinnede nå kan konstantere at det neste «True Crime» vil finne sted i nettopp denne byen.

Activision slapp en trailer under sin pressekonferanse på E3 i år, og den setter absolutt stemningen for en actionfylt Hong Kong-opplevelse.

Her finner du flere saker fra E3 2010.

 

Ekte Hong Kong-action.

SPLINTER CELL-INSPIRASJON?

Som politispaneren Wei Chen får du i oppdrag å infiltrere den sagnomsuste Triade-organisasjonen. Mye av plottet fokuserer på de moralske valgene Wei Chen blir satt ovenfor – for skal han klare å infiltrere Triadene må han oppføre seg som de.

Litt i samme stil som «Splinter Cell: Double Agent» blir man satt ovenfor en rekke ulike valgmuligheter som alle har konsekvenser for historien videre i spillet.

Noen av verdens beste actionfilmer kommer fra Hong Kong, så det er ikke små forventninger jeg har til «True Crime: Hong Kong», for dette spillet har litt å leve opp til. Filmer som «Hard Boiled», «Bullet in the Head» og «A Better Tomorrow» har alle vært med på å skape Hong Kong-actionsjangeren.

Traileren viser absolutt potensialet som «True Crime: Hong Kong» har. En kort men actionpakket trailer i beste John Woo-stil.

 

«True Crime Hong Kong» har en planlagt release i tide til julehandelen og kommer ut til PC, 360 og PS3.

Se E3-traileren:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Avslørte «Axiom Verge 2»

Kommer høsten 2020.

Les mer