Oppfølgeren til storselgeren «Star Wars: The Force Unleashed» ble annonsert under Spike TVs Video Game Award på tampen av fjoråret. Da fikk vi samtidig servert den aller første fristetraileren.

Den nye traileren fra «Star Wars: The Force Unleashed II» byr på mer informasjon. I filmsnutten som du finner nederst i denne saken, får vi et glimt av Darth Vader og hovedpersonen i «The Force Unleashed», kalt Starkiller. I tillegg ser vi hvor mye skade to lyssverd kan påføre horder av Stormtroopers.

«Star Wars: The Force Unleashed II» vil bli grundig presentert under E3 som tjuvstarter natt til mandag norsk tid med Microsofts Natal-seanse. De neste dagene blir det mer nytt fra både Sony og Nintendo, og ikke minst rapporter og flere nyheter fra spill som dette.

Her finner du flere E3-nyheter.

Det første «Star Wars: The Force Unleashed» solgte utrolige sju millioner eksemplarer etter slippet høsten 2008, ifølge Gamespot. En prestasjon, tatt i betraktning at spillet på ingen måte ble en kritikerfavoritt. Samtidig ble «Force Unleashed» tidenes raskest selgende Star Wars-spill.

Les også: Vår anmeldelse av «Star Wars: The Force Unleashed».

De som kjenner historien fra det første spillet, vet også at det er påkrevd litt kreativ tenkning i forhold til å få handlingen i disse to spillene til å henge sammen. Men blockbusterspill som dette har tidligere vist at nettopp det er barnemat å få til når man starter planleggingen av en oppfølger til et spill som har solgt i bøtter og spann.

LucasArts annonserte i mai at oppfølgeren skal lanseres i slutten av oktober, og at det utvikles for Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Wii og PSP.

Se den ferske E3-traileren fra «Star Wars: The Force Unleashed II» her:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer