LOS ANGELES (PressFire): Produsent Dan Greenawalt fra Turn 10 Studios var ventet under Microsofts E3-pressekonferanse, men vi hadde kanskje ikke våget å håpe at han skulle utbasunere fra scenen at de har en spillbar versjon ventende i Microsoft-standen på E3, som åpner tirsdag.

Her finner du flere av våre E309-saker.

Avdukningen av spillet var riktig så spektakulær: Greenawalt ble introdusert, applausen fylte lokalet og han trådte frem bak en bevegende vegg fylt av røyk – og akkompagnert av en rød, frisk og lekker Audi.

Les også: Her er rattet – hvor er «Forza 3»?
Les også: «Forza Motorsport 3» før jul?


STØRRE COMMUNITY

Turn 10 slipper «Forza Motorsport 3» allerede i oktober, og det med 400 biler fra 50 forskjellige bilprodusenter, fortalte Greenawalt.

De to første spillene har fokusert på å utvide communityaspektet gjennom det å kunne lakkere, style, pynte, selge og auksjonere biler – i tillegg til muligheten til å dele video fra spektakulære løp.

Se også: Ferske skjermbilder fra «Forza Motorsport 3».

Dette blir videreført med «Forza 3», et spill som for øvrig er utstyrt med en helt ny spillmotor og i traileren virker mer frodig og fargerikt enn forgjengeren.

På E3-pressekonferansen ble det både spilt av en ny trailer og demonstrert fra spillet et halvt minutt, mer enn nok til at vi er i høygir over å få prøve dette spillet selv.

Les også: Slik var Microsofts E3-briefing.

Greenawalt sa fra scenen at «Forza 3» vil bli det mest komplette, største, peneste og beste alternativet for alle som elsker bilsimulatorer – og vi er nesten villige til å tro han. I hvert fall før vi eventuelt hører mer fra konkurrenten «Gran Turismo 5» som muligens vil figurere på Sonys E3-briefing senere i dag.

Se E3-traileren av «Forza Motorsport 3»:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer