Her er rattet - hvor er «Forza 3»?

De tyske rattmakerne i Fanatec gjør seg klar til å vise hvordan du skal spille «Forza Motorsport 3», selv om Microsoft enda ikke har annonsert bilsimulatoren.

15. mai 2009 20:49

Selv om Microsoft ikke offisielt har annonsert et «Forza Motorsport 3», vet alle at spillet snart er ferdig og at det kommer ny informasjon rundt denne utgivelsen på E3 i begynnelsen av juni.

Se konseptgrafikk og diskuter «Forza 3» i forumet.

Små drypp, rykter og ledetråder har ført til at vi vet at Turn 10 Studios har lagd en ny bilsimulator som i følge ryktene skal inneholde 100 baner og 400 biler, og det snakkes om at omfanget er såpass overveldende at spillet må deles på to DVD'er men at du visstnok skal slippe å bytte disker.

Se også: Her er racingrattet og pedalene som er tilpasset «Forza Motorsport 3».

Med så mange timer med intens jakt på hundredeler kreves det at man har utstyret i orden.

I forbindelse med «Forza 3» slippes ratt og pedaler som kan handles inn samtidig med spillreleasen, som det ofte gjør når ambisiøse bilsimulatorer lanseres.

FORZA TOPPER 360-PROGRAMMET

Av de spillene man vet kommer på Xbox 360 (ispedd litt spåmannvirksomhet), ser det ut til at «Forza Motorsport 3», «Splinter Cell: Conviction», «APB» og «Alan Wake» vil spille en viss rolle når Microsoft holder sin E3-pressekonferanse 1. juni i Los Angeles.

Les også: Rekker «Forza 3» julesalget?


Les også: Hvor blir det av «Alan Wake»?

Fanatec melder at de er klar til å sende racingrattet sitt, kalt Porsche 911 Turbo S, i produksjon.

Rattet har et Porsche-symbol sentralt plassert i midten, og i følge utviklerne inneholder rattet en mystisk hemmelighet.

- Det tok litt lengre enn planlagt men Microsoft ønsket at vi skulle implemetere støtte for en ny funksjon i «Forza 2», skriver Thomas Jackermeier fra Fanatec på selskapets hjemmesider.

Han skriver «Forza 2» på bloggen sin, men mener selvsagt treeren. Innlegget er bare et par dager gammelt og de holder på å sende det ut til masseproduksjon og anmeldertesting.

- Rattet vil bli vist under E3 den 2. juni i Los Angeles og vi vil også sende de første enhetene til kunder og testere snart, fortsetter han.

Les også: PressFires 21 mest etterlengtede i 2009.

Forza Motorsport-serien er Xbox 360s svar på Sonys suksessfulle Gran Turismo, og begge simulatorkongene er for tiden i utvikling med hvert sitt nye tilskudd i bilfamiliene.

Om GT rekker julesalget 2009 er tvilsomt, men ikke helt usannsynlig. Polyphony Digital jobber for tiden med å implementere skademodellen i spillet, en operasjon vi syns høres tidkrevende og dyr ut, og har enda ikke gått ut med lanseringsdato for «Gran Turismo 5».

PressFire lover å holde øyne og ører åpne under E3 i sommer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3