Rockstar har endelig bekreftet en dato for den siste av de planlagte utvidelsene til western-eposet «Red Dead Redemption». Det glapp nylig ut en melding på de offisielle nettsidene med datoen 26. oktober for Undead Nightmare, en nyhet som senere ble fjernet.

Men oktober-datoen viser seg nå å holde stikk, nå som det hele ble gjort offisielt via spillets hjemmeside.

Denne utvidelsen er litt spesiell, for de fire andre pakkene du kan kjøpe via PSN og XBLA har hatt fokus på «Red Dead Redemption» sin flerspillerdel. I Undead Nightmare får du imidlertid nytt innhold til enspillerdelen ettersom du - i rollen som John Marston - får ansvaret med å rydde prærien for zombier.

Rockstar hevder du kan forvente deg opp mot 12 timer ekstra spilletid, og det i selskap med nye karakterer og miljøer, flere våpen og en slem zombie-epidemi som du ut i fra skjermbildene og traileren som er sluppet ser at ikke bare rammer mennesker.

I tillegg til å slippe denne femte pakken med ekstrainnhold, kunngjorde også Rockstar at de samler alle disse digitale pakkene i ett, og lanserer Undead Nightmare som et fysisk spill på et senere tidspunkt. Ikke ulikt det utvikleren gjorde med «Grand Theft Auto IV»-episodene.

Til denne samlingen av bonusstoffet presentert på én disk, trenger du ikke å eie «Red Dead Redemption» for å oppleve magien i det ville vesten.

 

«Undead Nightmare» lanseres 26. oktober til PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace, og vil koste deg cirka 65 kroner.


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer