I fjor høst lekket det et rykte om at SEGA hadde vært på en sjarmoffensiv hos Sony, der formålet var å bli enige om hvordan man kunne relansere gamle spillklassikere via PlayStation Store. Lignende flørt hadde man med Microsoft. Tidligere i høst ble Dreamcast-klassikeren «Sonic Adventure» børstet støv av, og snart følger «Crazy Taxi» opp.

SEGA har kunngjort at spillet lanseres til Xbox 360 og PlayStation 3 via de respektive onlinebutikkene LIVE Marketplace og PlayStation Store 24. november og blir priset til cirka 65 kroner. Det renoverte «Crazy Taxi» vil få 720p-grafikk samt online resultatlister.

Opprinnelig ble spillet utviklet av Hitmaker og havnet først i arkadehallene i 1999. Året etter ble spillet konvertert til Dreamcast og havnet senere også på PlayStation 2, GameCube og PC. I spillet er målet ditt å plukke opp passasjerer og ta de til bestemmelsesstedet så raskt som mulig. I løpet av denne ville drosjeturen kan du tjene en ekstra slant penger gjennom dristig, halsbrekkende kjøring og stunts.

«Crazy Taxi» fikk to fullblods oppfølgere, «Crazy Taxi 2» (2001) og «Crazy Taxi 3: High Roller» (2002), i tillegg til at varianter av de to første spillene havnet på Game Boy Advance i 2003 og PlayStation Portable i 2007 gjennom utgivelsene «Crazy Taxi: Catch a Ride» og «Crazy Taxi: Fare Wars».

 

«Crazy Taxi» relanseres til PSN og XBLA den 24. november, og vil koste cirka 65 kroner.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

- Sony sliter med å holde prisen på PlayStation 5 nede

Stor forespørsel på minneteknologi gjør at prisen kan bli høy.

Les mer

Kommentar: Er det egentlig greit at Norsk Tipping går inn i e-sport?

Norges E-sportforbund raste mot tippingen i NRK, men trakk seg dagen etter.

Les mer