Den svenske delen av spillbutikkjeden Game oppga nylig hva Project Natal vil koste i butikk. Natal er Microsofts bevegelsesfølsomme kontroller som er ventet denne høsten.

Så langt har ikke Microsoft sagt noe fra offisielt hold om hva dette ekstrautstyret vil koste, men Game flesker til med den temmelig stive prisen 1499,- på sin nettbutikk. Også to andre svenske kjeder opererer med den samme prisen, ifølge Kotaku. Hvor de har fått dette tallet fra, er imidlertid uvisst.

Les også: Microsoft-ansatt bekrefter Natal i oktober.
Les også: «Heavy Rain»-skaperen mener Microsoft bløffer om Natal.

Også norske Game har startet forhåndssalget, og har priset Natal til 1199,-. Det er verdt å merke seg at nettbutikker ofte plukker en pris fra løse lufta - rett og slett fordi de vil starte et forhåndssalg.

 

Ferske demonstrasjoner røper
nytt Natal-design. (foto: Kotaku.com)

- ENDA IKKE OFFENTLIGGJORT PRIS

Nå har Microsofts Aaron Greenberg tilbakevist disse opplysningene.

- Våre partnere blant forhandlere er enda ikke klar over prisdetaljene vedrørende Natal, uttaler Greenberg til PlanetXbox360.

- Vi vil offentliggjøre detaljer rundt pris med våre partnere og publikum når vi kommer nærmere lansering, fortsetter han.

Dette er ikke de eneste spenstige ryktene vedrørende Natal fra de siste dagene.

Nye bilder fra en demonstrasjon av boksen og hva den er i stand til, røper at den har krympet vesentlig i størrelse og blitt betraktelig blekere rundt nebbet siden prototypen Microsoft viste oss på E3 i fjor sommer.

Fra de offisielle pressebildene som ble sluppet i etterkant av E3-briefen i fjor sommer til nå er det flere forskjeller. Blant annet har selve Natal-sensoren blitt hvit.

Microsoft har også vært ute og kommentert de lekkede bildene som stammer fra en slik Natal-demonstrasjon.

- Project Natal-sensoren som er brukt for nylige kunde- og mediapresentasjoner er en prototype og reflekterer ikke nødvendigvis det endelige produktet, sier en talsperson fra Microsoft til Kotaku.

Svaret på dette, sammen med prisantydning og lanseringsdato, ventes å bli servert når Microsoft holder sin Natal-seanse under E3 13. juni. PressFire er tilstede og kommer med utfyllende rapporter fra spillmessen som starter i Los Angeles neste måned.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

KOMMENTAR: Rockstar bruker pandemien på å tjene seg enda rikere

En bismak av opportunisme.

Les mer