Som vi har skrevet før blir den første episoden til «Alan Wake» helt gratis for deg som har kjøpt spillet nytt.

Sammen med spillet, som er ute i butikkene i dag, følger det nemlig med en kode som gjør at du kan laste ned den første episoden helt gratis.

Nå har den finske utvikleren Remedy via Facebook annonsert at den første episoden, som har fått navnet «The Signal», slippes 27. juli.

Les også: Anmeldelse av «Alan Wake».

 

Broa til sesong 2?

BYGGER BRO MED EPISODER

Remedy påpeker at det er viktig at folk som har kjøpt spillet tar vare på koden som følger med spillet.

Den psykologiske thrilleren «Alan Wake» er bygget opp som en tv-serie og det vil derfor jevnlig bli sluppet nye episoder til spillet.

Utvikleren har selv uttalt at de har latt seg inspirere av tv-serier som «Lost» og «Twin Peaks».

Du spiller som forfatteren Alan som på ferie i den søvnige småbyen Bright Falls opplever at hans kjære, Alice, på mystisk vis forsvinner.

Samtidig med at han sliter med å lappe sammen hukommelsen sin, endres atmosfæren dramatisk. Remedy forteller en engasjerende historie der du som spiller blir oppslukt i Alans forsøk på å nøste løse tråder og finne ut hva som egentlig skjedde med Alice - samtidig som noen skumle busemenn, gjerne utstyrt med øks, er ute etter deg.

Alt av lyskilder - inkludert lommelykten Alan klamrer seg til, nødbluss og lyskastere - gir deg en form for trygghet og et fortrinn i kampen mot disse mystiske fiendene du møter i områdene i og rundt Bright Falls.

I vårt intervju med utvikleren avslørte de også at de nedlastbare episodene ikke blir direkte fortsettelser av historien.

- Når det gjelder nedlastbare utvidelser så blir ikke dette en direkte fortsettelse av historien – mer en bro mellom sesong 1 og sesong 2, fortalte Häkkinen til PressFire i intervjuet.

 

PS: Vær med i trekningen av eksklusivt «Alan Wake»-snadder - og selve spillet, selvsagt. Konkurransen varer til 18. mai, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å melde deg inn i vår Facebook-gruppe.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Norske Natalie var e-sportutøver for Besiktas: – Har ikke fått lønn siden mai

Går hardt ut mot storklubben.

Les mer

Er det på tide å sjekke ut «No Man's Sky» igjen?

Spillet har bare blitt bedre og bedre. Pluss Gamescom-nyheter! Her er ukas episode av Rad Crew.

Les mer