Microsoft inngår 3D-samarbeid med LG

Sony og Nintendo blir ikke alene om å tilby spilling i tre dimensjoner.

11. mai 2010 11:41

Engadget skriver at Microsoft har inngått partnerskap med TV-produsenten LG, der målet er å utvikle 3D-spillopplevelser.

Dette kommer kanskje overraskende på flere, ettersom Microsoft-representanter tidligere har uttalt en viss skepsis til 3D-spilling i kjølvannet av at Sony har lansert sine planer om å rulle ut en oppdatering til PlayStation 3 denne sommeren - som passer med tidspunktet da de første 3D-TV-modellene er ute på markedet.

Les også: Nintendo avduker sin 3D-håndholdtkonsoll på E3.
Les også: - Xbox 360 Slim vises under E3.

Bildet brukt i denne saken, som stammer fra Engadget-artikkelen, viser en demonstrasjon av hvordan spilling i en ny dimensjon tar seg ut.

Den koreanske pressemeldingen som er oversatt og danner grunnlaget for saken som Engadget videreformidler, sier at samarbeidet mellom Microsoft og LG i første omgang har som mål å bringe teknologi og spill ut til markedet i Sør-Korea, for deretter å ekspandere i andre deler av Asia.

Slik pressemeldingen blir tolket, kommer samarbeidet til å bli iverksatt allerede fra slutten av juni. LG sin 55/47LX9500 LED-modell skal kobles sammen med 3D-spill på Xbox 360-konsollen.

Får vi den hele og fulle sannheten vedrørende Microsofts påståtte 3D-satsning på E3 om en måneds tid?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3