Saudi Arabias Microsoft-sjef Syed Bilal Tariq har forskuttert nyheten som de fleste forventet å få servert på spillmessen E3 som starter om en måneds tid:

Project Natal lanseres definitivt i oktober, sier Tariq i et ferskt intervju.

- Jeg har store nyheter å dele med dere alle. Project Natal lanseres i Saudia Arabia og resten av verden en gang i oktober, sa Syed Bilal Tariq i dette videointervjuet som du kan se hos Gamertag Radio.

- Vi vil være i en posisjon der vi bekrefter datoen etter E3, som starter i juni. Men det blir definitivt i oktober, fortsetter han.

Dette er første gang noen fra Microsoft tar bladet fra munnen og gir en såpass konkret tidsantydning for når dette bevegelsesstyrte kontrollsystemet til Xbox 360 skal ut i butikkene. Etter at Microsoft annonserte Natal på fjorårets E3 har man til nå bare strukket seg til å si at den bevegelsesfølsomme måten å spille på blir introdusert i løpet av 2010.

Les også: «Heavy Rain»-skaper mener Microsoft bløffer om Natal.
Les også: Musikkspillutviklere fristes av Natal.

Rykter har det vært nok av, og interessant nok har flere vært inne på det samme som Tariq nå forteller oss.

Ikke minst interndokumentet som angivelig stammer fra butikkjeden GAME og som havnet i spillpressen tidligere i år. Her ble også oktober nevnt som aktuell lanseringsmåned for Natal. En spilltittel kalt «Yoga Natal» står der oppført på releaseplanen - og skal ut i oktober, ifølge dette dokumentet.

Microsoft tjuvstarter E3 med en egen Natal-pressekonferanse søndag 13. juni, et event der pressen har blitt bedt om ikke å ta med video- og fotoutstyr. Her er det forventet at vi får servert flere spill som blir lansert sammen med tilleggsutstyret, og en lanseringsdato.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer