Vi nevner ikke dette spillet vanligvis.

(PressFire.no): Under nattens Nintendo Direct-sending var det duket for en liten framvisning av de nyeste «Smash Bros. Ultimate»-slåsskjempene Banjo og Kazooie, som ble vist fram

Der presenterte «Smash»-skaper Masahiro Sakurai den nye figuren (med to kontrollere samtidig), og reklamerte like greit for Xbox. I en Nintendo-sending. Nå står ikke verden til påske.

Det er ikke noe hemmelighet at tonen er god mellom Nintendo og Microsoft, der sistnevnte tidligere har hatt med en Switch i sin E3-presentasjon og gitt ut flere av sine spill på Switch – inkludert de tidligere Xbox One-eksklusive «Cuphead» og «Ori and the Blind Forest».

De ga også ute en felles trailer for «Minecraft» for en stund siden, og åpnet tidlig opp for krysspilling mellom Switch og Xbox One. Xbox Live kjører på Switch i «Minecraft», og det ryktes at både Microsofts streamingplattform xCloud og Xbox Game Pass kommer til Nintendo-plattformen.

Under sendingen forklarte Sakurai litt om «Banjo-Kazooie»-seriens opprinnelse, kanskje mest myntet på japanske «Smash»-spillere som ikke har fått alle spillene utgitt i hjemlandet. Men da Sakurai nevnte «Nuts & Bolts» til Xbox 360 stoppet han litt opp.

- Som noen kanskje vet, så eies «Banjo-Kazooie»-rettighetene av Microsoft nå, sa Sakurai. Microsoft kjøpte som kjent «Banjo»-utvikler Rare av Nintendo i 2002.

- De er teknisk sett en rivaliserende plattformholder, men de var likevel glade for å at Banjo og Kazooie fikk være med i «Smash Bros.». Det er jeg veldig takknemlig for. Rare ønsket oss velkommen med åpne armer også.

- Så om du vil spille «Banjo» i dag, kan du gjøre det på Xbox, gliste Sakurai, tydelig litt utenfor manus. I den amerikanske versjonen av sendingen ble Xbox One spesifikt nevnt.

- Jeg vet dette er en Nintendo-sending, men vær så snill, prøv spillet på Xbox!

«Fatal Fury»-slåsskjempe Terry Boghart ble forøvrig også avslørt til «Smash Ultimate», og Nintendo lovte samtidig at de skal legge til ytterligere nye DLC-figurer, selv om de egentlig bare hadde planlagt én til.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Konami kommenterer «Silent Hill»-ryktene

Sier de vurderer hvordan det neste spillet skal bli.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer