(PressFire.no): Det er etter at Nintendo i går la fram finansresultatene sine at en kilde hevder overfor Nikkei (via nintendoeverything)at de jobber med en ny versjon av Switch, som skal ut i løpet av finansåret.

Ifølge kilden blir den nye versjonen av hybridkonsollen en mindre variant, men kan ikke avsløre noen konkrete detaljer.

Spillgiganten skal imidlertid ha informert både leverandører og spillutviklere om at den kan komme så tidlig som i 2019.

Den nye versjonen skal ifølge kildene til Nikkei bli mindre og mer bærbar for å gjøre den enklere å ta med ut, i tillegg til å kutte funksjoner for å redusere prisen. Håpet skal være å utvide brukerbasen.

Det kommer etter at de i går måtte nedjustere forventningene om å selge 20 millioner Switch-konsoller for finansåret til 17 millioner.

De kunne likevel skryte av svært godt spillsalg og et resultat pålydende trygt over åtte milliarder kroner.

Slik vi tolker det høres en mindre og mer portabel versjon av Switch som en tiltenkt arvtager til den aldrende Nintendo 3DS, som fremdeles gjør det respektabelt i visse deler av verden.

OPPDATERING: En tidligere versjon av artikkelen hevdet at Nintendo selv bekreftet at de jobbet med ny versjon, det er uriktig. Det skal være en kilde som hevder dette overfor Nikkei. Beklager.

Foto: Fra verdens minste Swith.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer