Ingen PlayStation på E3 i år heller

14. januar 2020 01:41

(PressFire.no): For andre året på rad vil Sony droppe verdens viktigste spillmesse, E3. Det melder selskapet i en uttalelse til Gamesindustry.biz.

- Etter en nøye evaluering har vi bestemt oss for å ikke delta på E3 2020, sier en talsperson.

- Vi har stor respekt for ESA (som arrangerer E3, journ. anm.), men vi føler ikke at visjonen rundt E3 2020 er den riktige plassen for det vi skal fokusere på i år.

I stedet skal Sony delta på «hundrevis» av forbrukermesser rundt omkring på kloden, hvor de skal vise fram kommende PlayStation 4- og PlayStation 5-spill.

Det er forventet at selskapet holder en offisiell avduking av PS5 om ikke veldig lenge.

I fjor var verken Electronic Arts eller Microsoft på E3 heller. Men det betyr ikke at det ikke kommer nyheter fra selskapene, eller at de ikke lager egne show, under E3-uka.

Selv om EA og Microsoft ikke var å finne inne hos selve E3, hadde begge enorme områder i Los Angeles hvor de lagde fest (og kjørte sine pressekonferanser) på samme tid. Det er foreløpig usikkert om Sony kommer til å kjøre en egen presentasjon i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3