I fjor var det flere musikkinnslag
under Sonys konferanse.

(PressFire.no): Hver juni måned er det storfest for de mest ihuga dataspillfansen der ute. Da kles nemlig hele Los Angeles opp i alskens spilldrakter og verdens viktigste spillmesse, E3, går av stabelen.

Her vises de kommende spillene fra tusenvis av utviklere, og de aller største har store presentasjoner som sees av millioner verden over.

De senere årene har både Microsoft og EA trukket seg ut av selve E3-messehallen, men har slått rot rett i nærheten. Messen har ikke lidd noe nevneverdig av den grunn, og begge selskapene holder presentasjoner rett før messa.

Men neste år blir det uten en av de største aktørene: PlayStation trekker seg helt ut av E3 for første gang siden messa startet for 24 år siden.

- Idet industrien utvikler seg, fortsetter Sony Interactive Entertainment å se etter oppfinnsomme muligheter til å engasjere samfunnet. PlayStation-fans betyr alt for oss, og vi ønsker alltid å innovere, å tenke annerledes og å eksperimentere med nye måter å glede spillerne på, skriver selskapet i en uttalelse.

- Derfor har vi valgt å ikke delta på E3 i 2019. Vi kikker på nye og kjente måter å engasjere vårt samfunn på i 2019, og vi gleder oss til å dele de planene med dere.

Det blir verken et område med PlayStation eller en av de vanlige konferansene, melder selskapet til GameInformer.

- Vi skal ikke aktivere eller ha en pressekonferanse rundt E3, sier pressetalskvinne Jennifer Clark.

E3-kanselleringen kommer etter at Sony også har valgt å ikke kjøre sitt årlige PlayStation Experience i desember i år.

- Vi kikker på alle arrangementer og hvordan vi kan snakke mer med fansen, og overraske dem. Timingen til PlayStation Experience og E3 tillot ikke dette, men det er masse spennende som kommer, som vi håper vi kan dele om ikke lenge. Noen av de største spillene våre har store milepæler neste år, så vi kommer til å jobbe hardt med å gjøre noe stort med de.

Vi vet allerede at PlayStation 5 bobler under overflaten, så det kan kanskje være at selskapet samler krefter før en skikkelig annonsering?

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Dataspillavhengighet er nå en offisiell diagnose

Ble godkjent av WHO i går.

Les mer