Kojima brukte juleaften på sitt nye spill

Hinter med kinesisk science fiction?

2. januar 2020 13:29

(PressFire.no): Hideo Kojimas første spill utenfor Konami, «Death Stranding», ble endelig sendt ut av dørene i november, men det spillskaperen har åpenbart ikke tenkt til å vente lenge før jobben på neste spill starter.

I et Twitter-innlegg skriver han om hvordan han egentlig hadde planer om å se en romantisk komedie på kino, men at han innså at det var juleaften.

- Jeg som en gammel mann gå på kino alene på denne dagen? Jeg endret planene for å bli å kontoret for å jobbe på mitt nye konsept, skriver han videre.

Og alle som har fulgt skaperen vet at han elsker å legge igjen små hint til hva han fikler med, og denne gangen har han et fullt skrivebord med hint i et bilde.

På bordet ligger det flere bøker, hvor Internett har lagt spesielt merke til to av bøken i «Remembrance of Earth’s Past»-trilogien – spesifikt «The Dark Forest» og «Death’s End».

Den kritikerroste kinesisk science fiction-serien leker med flere univers og «tidsreiser».

Det spekuleres nå i om Kojima jobber med en spillmatisering av bøkene eller om det bare er snakk om research. Åpenbart meg med Nick Cave sin «Ghosteen» som soundtrack?

I ettertid har Kojima også tatt til twitter med flere ting, hvor åpenbart har besøkt kunstutstillingen «Future and the Arts: AI, Robotics, Cities, Life - How Humanity Will Live Tomorrow».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3