(PressFire.no): Hideo Kojimas første spill utenfor Konami, «Death Stranding», ble endelig sendt ut av dørene i november, men det spillskaperen har åpenbart ikke tenkt til å vente lenge før jobben på neste spill starter.

I et Twitter-innlegg skriver han om hvordan han egentlig hadde planer om å se en romantisk komedie på kino, men at han innså at det var juleaften.

- Jeg som en gammel mann gå på kino alene på denne dagen? Jeg endret planene for å bli å kontoret for å jobbe på mitt nye konsept, skriver han videre.

Og alle som har fulgt skaperen vet at han elsker å legge igjen små hint til hva han fikler med, og denne gangen har han et fullt skrivebord med hint i et bilde.

På bordet ligger det flere bøker, hvor Internett har lagt spesielt merke til to av bøken i «Remembrance of Earth’s Past»-trilogien – spesifikt «The Dark Forest» og «Death’s End».

Den kritikerroste kinesisk science fiction-serien leker med flere univers og «tidsreiser».

Det spekuleres nå i om Kojima jobber med en spillmatisering av bøkene eller om det bare er snakk om research. Åpenbart meg med Nick Cave sin «Ghosteen» som soundtrack?

I ettertid har Kojima også tatt til twitter med flere ting, hvor åpenbart har besøkt kunstutstillingen «Future and the Arts: AI, Robotics, Cities, Life - How Humanity Will Live Tomorrow».

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer