«No Man's Sky» får VR-støtte, «Mortal Kombat 11» går retro – og mer

Her er alle nyhetene fra PlayStations «State of Play»-sending.

26. mars 2019 00:06
«Mortal Kombat 11»

(PressFire.no): PlayStation har latt seg inspirere av Nintendo Direct og Inside Xbox og vil nå kjøre små videooppdateringer med annonseringer for PlayStation gjennom året.

«Små» var kanskje nøkkelordet, og første sending var spesielt tung på PlayStation VR, hvor de blant annet annonserte «Iron Man VR» (se trailer) i tillegg til en kavalkade med spill som kommer gjennom året.

De kunne også fortelle at «No Man’s Sky» får PSVR-støtte med den store oppdateringen «Beyond», som kommer i sommer og inneholder støtte for mange spillere på nett. (Se trailer)

PSVR-spillet «Blood & Truth», som er en slags åndelig oppfølger til «London Heist» med handling fra undergrunnen i London, har også endelig fått dato – 28. mai. (Se trailer)

Det kommer også et nytt «Five Nights at Freddy’s» som får undertittelen «Help Wanted» og VR-støtte. Dette er det første spillet i serien som har dette. (Se trailer)

Videre kunne de annonsere «Ready Set Heroes» - et samarbeidsspill i kategorien dungeon crawler, hvor to lag konkurrerer om å komme seg gjennom en hule fortest mulig og slåss mot hverandre på slutten – den kjappeste gjennom blir sterkere. (Se trailer)

Sony fikk også avsløre at science fiction-thrilleren «Observation» kommer 21. mai – spillet hvor du tar rollen som ...romstasjonen. (Se trailer)

«Concrete Genie»
«Concrete Genie»

Mange har nok også ventet på en dato for nyversjonen av «Crash Team Racing», som kommer 21. juni. Spillet får eksklusive skins i PS4-versjonen som etteraper den «dårlige grafikken» i originalspillet. (Se trailer)

«Concrete Genie», spillet hvor du driver med grafitti for å fargelegge en hel by, øyensynlig for å drive vekk onde demoner, kommer høsten 2019. (Se trailer)

Avslutningsvis fikk også PlayStation fortelle at «Mortal Kombat 11» smelter sammen gammelt og nytt når det slippes 23. april – i spillet møtes de gamle heltene i nittitallets vakre dandering sine alter-egoer fra fremtiden. (Se trailer)

En splitter ny trailer for «Days Gone» ble også lagt ut. Den ser du her, og den tar for seg litt mer av historien i spillet. Vi har forøvrig testet spillet litt i forkant av lanseringen 26. april.

Dett var dett av innhold fra State of Play-sendingen. Det var kjappe greier som egentlig bare tok for seg de forskjellige trailerne. Sony sier de skal kjøre flere slike fremover, så hold on to your buttocks.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3