Er du en av PlayStation 3-eierne som har åpnet lommeboka for å utvide hjemmekinospesifikasjonene med en TV som kan levere en opplevelse i 3D? Da har vi gode nyheter å servere deg:

For selv om PlayStation 3 har vært i stand til å vise utvalgte spill i såkalt stereoskopisk 3D siden en oppdatering tidligere i sommer, så har den ikke vært i stand til å gjøre det samme med 3D-filmer på Blu-ray. Men dette endrer seg nå. Hvis du skrur på PS3-maskinen din i dag så ligger versjon 3.50 av firmware-oppdateringen klar og venter. Og som du sikkert skjønner; med denne oppdateringen installert blir det plutselig mulig å oppleve filmer i 3D.

Uheldigvis er det ikke det store utvalget i Blu-ray-filmer med 3D ennå, men Play.com har rundt 25 titler i sitt system. Selve filmen som var katalysator for hele 3D-bølgen, «Avatar», glimrer enda med sitt fravær med 3D for hjemmekinoen. Ryktene skal ha det til at den etter planen slippes med 3D i løpet 2011.

Den nye oppdateringen til PS3 åpner ikke bare for 3D, men også nye Facebook-funksjoner. Nå vil spill som er utviklet til PS3 ha tilgang til flere deler av Facebook, og kan derfor integreres bedre med tjenesten. Det blir nå mulig å sjekke profiler til brukerne, nye bilder og venneliste, blant annet.

Sist men ikke minst har Sony nå innsett behovet for en klagefunksjon. Noe som vil si at dersom du blir plaget av reklame eller usømmelig oppførsel fra andre PSN-brukere, så blir det nå mulig å klage PlayStation Network-brukere inn til Sony - ikke ulikt hvordan dette rapporteringssystemet allerede er integrert i Xbox 360s onlinetjeneste. Den nye funksjonen finner du under innstillingene på vennekategorien.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Sonic»-filmen utsettes til neste år

Trenger tid til å utføre plastisk kirurgi på det blå pinnsvinet.

Les mer