Etter at det nye Team ICO-spillet «The Last Guardian» var overraskende fraværende på årets E3-spillmesse i Los Angeles, er det mange som har lurt på statusen for dette spillet. Og når tittelen heller ikke dukket opp på listene over spill som Sony har tenkt å vise på Tokyo Gameshow, som starter 16. september i neste uke, var skuffelsen ekstra stor.

Men nå har Sony Entertainment Europe allikvel bekreftet at spillet kommer til å være til stede på Tokyo Gameshow. Det er skaperen selv, Fumito Ueda, som visstnok skal ha en presentasjon av spillet. Hva som faktisk vil bli vist, avslører ikke Sony, men hvilket som helst livstegn er godt nytt for fansen.

Forrige gang det ble vist noen som helst fra spillet var under Tokyo Gameshow i fjor, og da i form av en trailer.

Ueda har tidligere fortalt at spillet vil dra nytte av erfaringene fra både «ICO» og «Shadow of the Colossus», noe som sannsynligvis betyr at vi kan forvente oss elementer fra begge spillene. I trailerne som har blitt sluppet så langt får vi se en gutt som har et mystisk fabelvesen som sin kompanjong. Dyret ser ut som en krysning mellom en fugl og katt.

Etter årets E3 har også ryktene om at HD-versjoner av kultklassikerne «ICO» og «Shadow of the Colossus» er på vei. En PS3-versjon med oppjustert grafikk fra PS2-spillene hadde vært en smart pakke for å akkompagnere slippet av det nye spillet.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer