«ModNation Racers» i mai

Det kreative bilspillet slippes allerede i mai, og det til både PSP og PS3 samtidig, bekrefter Sony.

16. mars 2010 09:15

Sony bekrefter slippdatoen på den offisielle PlayStation-bloggen, samt det at spillet lanseres samtidig på PSP og PlayStation 3.

Den 25. mai er «ModNation Racers» i butikkene, i hvert fall i USA, mens den europeiske PS-bloggen på nåværende tidspunkt bare kan bekrefte at spillet vil nå våre breddegrader samme uke.

Noen riktig så kjente, Sony-eksklusive figurer blir inkludert – litt avhengig av hvor du forhåndsbestiller «ModNation Racers». Det ferdige spillcoveret inneholder dessuten figurer som deltagerne i beta-testen lagde, da denne rullet tidligere i vinter.

Se også: Skjermbilder fra spillet.


Les også: Intervju med utviklerne




KRATOS BAK RATTET

Blant gjestekarakterene som til nå er offentliggjort, i hvert fall for amerikanere som ønsker å forhåndsbestille spillet, finner vi flere kjente Sony-fjes:

Som den dynamiske duoen Ratchet & Clank, Uncharted-stjernen Nathan Drake, og Kratos fra det høyaktuelle «God of War III», PS3-spillet som slippes 17. mars i Norge.

Det Sony-eksklusive bilspillet har nylig rundet av en betatestperiode som blant annet gav oss i PressFire en mulighet til å prøvekjøre.


I utgangspunktet er «ModNation Racers» et reinspikka kartbilspill i samme stil som «Mario Kart Wii» eller nylig utgitte «Sonic & SEGA All-Stars Racing».

Les også: Vår anmeldelse av «Sonic & SEGA All-Stars Racing».
Les også: «ModNation Racers» kommer også til PSP.

Men spillet kombinerer i tillegg den kreativiteten som du finner i «LittleBigPlanet» ved at du både kan skape dine egne førere, baner og biler – for deretter å dele alt dette online, rangere andres bidrag eller konkurrere med andre skaperglade førere online.

«ModNation Racers» lanseres til PSP og PS3 i slutten av mai. 25. mai i USA, mens Europa får spillet samme uke - men foreløpig må vi vente på en bekreftet slippdato.

Se trailer fra spillet her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3