(PressFire.no): Gjennom fjoråret klarte Telltale Games å trollbinde gjennom totalt fem episoder av «The Walking Dead».

Senere har den sterke historien med Lee og jenta Clementine i fokus blitt hyllet som et av 2012s beste og mest gripende spill.

 

Basert på tv-serien

I år skal Activision, og utviklerne i Terminal Reality, prøve å profittere på suksessen til dette universet skapt av Robert Kirkman. Den første traileren fra «The Walking Dead: Survival Instinct» ser du nederst i denne saken.

NB! En talsperson for spillskaperne rykket i ettertid ut og forklarte overfor Giant Bomb at denne traileren ikke er offisiell, men fan-lagd og basert på uferdige bilder som ble vist hos IGN.

I motsetning til Telltales tilnærming til originalmaterialet, der de valgte å dikte fritt og fant opp nye figurer (riktignok med enkelte pek til tegneserien og tv-serien), har Terminal Reality valgt å lage et førstepersons skytespill der vi spiller som den ene av de to Dixon-brødrene, Daryl (hovedbildet).

Vi blir med på opptakten til historien som brettes ut i første sesong av tv-serien, og Daryl og Merles ferd fra Georgia til Atlanta.

 

Ikke sløs med kulene!

Da «Survival Instinct» ble annonsert i fjor, lovte utviklerne at du skal kunne velge om du vil snike eller storme zombiene.

Du må også ta i betraktning at det er knapphet på ressurser - både når det gjelder rasjoner og ammunisjon.

Terminal Reality er et spillstudio som tidligere har stått bak «Ghostbusters: The Video Game» og var med på «Kinect Star Wars» som kom ut i fjor.

 

«The Walking Dead: Survival Instinct» lanseres til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av 2013.

Annonse

Kommentarer