«The Walking Dead» blir skytespill

Zombier burde ikke føle seg trygge fremover.

9. juli 2012 10:10

(PressFire.no): Storutgiveren Activision har en lang rekke skytespillstudio i stallen sin, hvor «Call of Duty»-hovedutviklerne Infinity Ward og Treyarch nok er de mest kjente.

Men de kan også skilte med luringer som de Texas-baserte veteranene i Terminal Reality, som blant annet lagde «Ghostbusters»-skytespillet fra 2009.

De jobber for øyeblikket med et skytespill basert på tv-tolkningen av zombie-tegneserien «The Walking Dead», ifølge Gamespot, og gjør de kommende årene enda mer utrygge for de vandøde.

Knapt med krutt

Spillet finner etter sigende sted i den amerikanske sørstaten Georgia, hvor vi følger brødrene Daryl og Merle Dixons ferd til storbyen Atlanta. En tur fylt av tvilsomme krek.

Man skal kunne velge om man vil snike eller storme eklingene, og ifølge spillnettstedet er det klokt å holde litt avstand.

Det blir begrenset med rasjoner og ammunisjon. Men kanskje Daryl kan gjenbruke pilene til den ikoniske armbrøsten sin?

Månedens smak?

Zombier er i alle høyeste grad i tiden, men det er mange forskjellige tolkninger av de vandødes invasjon.

«The Walking Dead»-tegneserien har for eksempel blitt spillmatisert som et eventyrspill av erfarne Telltale Games. ARMA II-modifikasjonen «DayZ» er for sin del et overlevelsessentrert skytespill.

Og i tiden fremover kommer det mer.

Det utradisjonelle plattformspillet «Deadlight», Wii U-røveren «ZombiU» og Robert Bowlings «Human Element» har alle sine utradisjonelle vinklinger på katastrofen.

Det kan bli noen dystre år. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3