Blizzard er ikke et selskap som ignorerer jukserne i spillene sine, og nå advarer de om at tiltakene mot juksere i «StarCraft II: Wings of Liberty» snart vil bli satt i gang. I et blogginnlegg signert Blizzard fortelles det at spillere som jukser ved bruk av ulovlige hacks, mods og juksekoder som ikke har blitt godtjent av Blizzard, kan bli permanent utestengt fra Battle.net.

- Vi anbefaler på det sterkeste at du unngår å bruke hacks eller juksing av noe slag. Utestenging av spillere som har brukt, eller vil bruke cheats og hacks starter i nær fremtid, står det i blogginnlegget.

Blizzard skriver også at de ser svært alvorlig på dette med folk som jukser i spillene deres, noe de også illustrerte i praksis da de tidligere i år sperret over 300.000 kontoer i det gamle Battle.net-system, som inkluderte spill som «Warcraft III» og «Diablo II».

De som blir utstengt fra Battle.net kan ikke lengre spille «StarCraft II: Wings of Liberty» siden spillet er knyttet opp mot battle.net-kontoen din.

Forhåpentligvis vil dette blogginnlegget skremme de som måtte føle seg truffet. For som du ser i sitatet så har ikke Blizzard startet jakten ennå, og det gir jukserne tid til å legge om «strategien» sin.

«StarCraft II: Wings of Liberty» er et klassisk RTS-spill hvor ressurshenting, basebygging og evnen til å forutse fiendens strategi ofte skiller klien fra hveten. PressFires egen anmelder ga spillet en toppkarakter, noe han ikke var alene om. Og med tanke på at «StarCraft II: Wings of Liberty» er det raskest selgende RTS-spillet noen sinne, ser det ut som også publikum har trykket spillet mot sitt bryst. Både de ærlige og mindre ærlige.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer