Blizzard har benådet oss med et raust antall betanøkler til den kommende utvidelsespakken «Cataclysm». Det er bra nytt for deg, kjære leser, for vi har ingen planer om å beholde dem selv og deler derfor ut til 50 heldige som legger igjen en kommentar nederst i denne artikkelen. Husk å bruke en epostadresse i kommentaren som vi kan nå deg på, ellers blir det vanskelig å sende deg koden.

Vi minner om at du må ha en «World of Warcraft»- og Battle.net-konto fra før for å være i stand til å bruke denne koden.

Når du har mottatt betanøkkelen kan du aktivisere den via kontoen din på Battle.net. Blizzard informerer at det kan hende du må logge deg ut og inn igjen for at «Cataclysm» skal åpenbare seg. Etter at koden er aktivisert, får du muligheten til å laste ned utvidelsen til datamaskinen.

Lurer du på hva Blizzard har kokt opp av forbedringer og nyheter til denne neste WoW-utvidelsen, kan du varme opp med å lese våre inntrykk fra betatesten.

Da er det bare å legge igjen en kommentar, så sender vi en kode til  50 heldige lesere. Betanøklene sender vi ut fortløpende helt til vi er tomme. Entusiasme, litt smisking/smakfull trygling - eller aller helst; ekte WoW-glød, kan muligens telle positivt når vi begynner å nå bunnen i premiebunken vår.

Lykke til!

Oppdatering tirsdag 14. september:Vi har nå sendt ut alle betanøklene vi fikk fra Blizzard. Sjekk mailen din og kos deg med «Cataclysm»!

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer