Onslaught også til PC

Den nedlastbare samarbeidsmodusen i «Battlefield: Bad Company 2» finner snart veien til PC.

14. juli 2010 10:25

I månedene før DICE og EA lanserte «Battlefield: Bad Company 2» var noe av oppbygningen preget av vennskaplig mobbing av Infinity Ward sitt «Modern Warfare 2». Noe av det som DICE brukte som sitt salgsargument, var at de aldri kom til å innskrenke onlinemulighetene overfor PC-kjøpende spillere – slik tilfellet var med «Modern Warfare 2», der utviklerne droppet muligheten for å spille på dedikerte servere.

Onslaught Mode er en nedlastbar utvidelse som ble sluppet til PlayStation 3 og Xbox 360 i slutten av juni, og er en samarbeidsmodus der du og opptil tre venner gyver løs på oppdrag fordelt på fire kart. PC-eiere hadde små forhåpninger om å få kloa i denne modusen etter at DICE og EA i mai uttrykte bekymring for serverkapasiteten. Man ville ikke risikere at flerspillerdelen, der opp til 32 spillere kan delta, ble presset for hardt ved å introdusere Onslaught til PC.

Usikkerheten rundt om serverkapasiteten var tilstrekkelig, gjorde at mange PC-spillende Battlefield-entusiaster nok husket Infinity Ward-mobbingen fra før lansering med en bitter smak i munnen.

Men det er aldri for sent å snu: Nå bekrefter DICE at man likevel har funnet en løsning, og at Onslaught også kommer til PC. Det er produsent Patrick Bach som bekrefter dette overfor PC Gamer.

- Vi er henrykte over å kunne tilby noe nytt og friskt til «Battlefield: Bad Company 2» mens vi samtidig beholder det typiske Battlefield-gameplayet inntakt, sier Bach.

- Vi ønsker å støtte de over 4 millioner fans som spiller «Bad Company 2» med nye måter å introdusere dem for multiplayerdelen, og samtidig utfordre elitespillerne med nye konkurranseformer som forbedrer prestasjonene online, fortsetter han.

Så langt har ikke DICE eller EA sagt noe om når Onslaugt-modusen kommer til PC, eller hva denne vil koste. Denne ble sluppet til PSN og XBLA i slutten av juni. Her koster den cirka 65 kr.

Se trailer som presenterer denne co-op-utvidelsen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3