Systemkravene for «APB» er avslørt

Her er forutsetningene for at du kan ta del i moroa fra GTA- og Crackdown-skaperens neste voldsepos.

4. juni 2010 08:44

Dave Jones, mannen bak blant annet det første «Grand Theft Auto» og «Crackdown», er snart ferdig med sitt nye - «All Points Bulletin» (også kalt «APB»).

Det er tydelige spor etter Jones i «APB». For nok en gang får du en diger sandkasse av en syndig storby å boltre deg i, ammunisjon og våpen, samt kjøretøy av ulikt slag.

Se også: Ferske skjermbilder fra «APB».

Dette spillet, som PressFire fikk teste da vi besøkte utvikleren Realtime Worlds i Dundee i april, fremstår derfor som alt du forbinder med et GTA eller «Crackdown». Det er moro å klatre i høyhusfasadene, detaljene som omgir deg i storbyen kan få deg til å gispe etter luft – og nytt i denne spillsammenheng: Alt foregår online med andre spillere i to rivaliserende bander.

Enten tilhører du Criminals eller Enforcements, en klassisk politi-og-røver-konflikt, og oppdragene som venter er svært varierte og riktig så underholdende.

Les også: Vårt intervju med «APB»-utviklerne.

Realtime Worlds og EA, som gir ut PC-spillet, har nå annonsert hvilke krav «APB» stiller til maskinvaren din om du fristes til å prøve ut dette spillet. For noen få uker siden ble det forresten også annonsert hvilken betalingsmodell man har valgt til spillet.

Du får flere alternativ enn i de fleste MMO’er, for enten kan du betale for faktisk spilltid eller abonnere i et visst antall dager etter at du har vært i butikken og kjøpt den fysiske spilldisken. Det vil følge med 25 timer gratis spilltid etter at du har kjøpt «APB».

Her er systemkravene til «APB»:

- Core 2 Duo 2Ghz eller tilsvarende
- 2GB RAM (3GB for Vista64/Windows 7 64)
- nVidia GeForce 7800 – 256 MB eller tilsvarende
- 20 GB Harddisk-kapasitet ledig
- Headset og mikrofon er anbefalt
- Bredbåndsoppkobling er nødvendig

«APB» slippes til PC 1. juli.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3