«APB» får dato og pris

Onlinespillet kommer 2. juli og får original prismodell.

30. april 2010 10:54

Det er via spillets egen spørsmål-og-svar-side at criticalgamer.co.uk oppdaget hva lanseringsdatoen og prisen på spillet blir.

Datoen blir 2. juli i Europa, mens amerikanerne får «APB» allerede 29. juni. I Norge slipper Electronic Arts sine spill på torsdager, noe som sannsynligvis betyr at spillet kommer ut 1. juli her til lands.

Realtime Worlds fortalte PressFire at spillet ville få en utradisjonell prismodell, og nå har de avslørt noen detaljer om hva det vil koste å spille «APB».

Det vil følge med 25 timer spilletid når du kjøper spillet. Når de er spilt ferdig vil det koste 5.59 pund eller 6.99 dollar for 20 nye timer. Det utgjør rundt 40 kroner med dagens kurs.

Les også: Vi har testet «APB».
Les også: Intervju med «APB-utvikleren.

SPILL DEG TIL MER SPILLETID

I tillegg vil det være mulig å kjøpe 30 dagers spilletid for 7.99 britiske pund eller 9.99 dollar, noe som utgjør rundt 59 kroner med dagens kurs.

På nettsiden påpekes det også at det vil bli gitt rabatter for kjøp av 90 eller 180 dagers abonnement.

Det utradisjonelle aspektet spilleselskapet har nevnt for Pressfire kan se ut til å inkludere at du også skal kunne spille deg til mer spilletid ved å bruke såkalte RTW Points.

Prisen på selve spillet vil bli 34.99 britiske pund eller 49.99 dollar, noe som sannsynligvis vil tilsi rundt 299 kroner i Norge. Nettsiden avslører også at de som forhåndsbestiller vil få med eksklusive kostymer og kjøretøy.

Sjefen for Realtime Worlds, David Jones, har blant annet stått bak det første Grand Theft Auto-spillet i tillegg til Lemmings og «Crackdown». I «APB» velger du å enten bli politi eller en lovløs kriminell. Dette actionspillet har i tillegg til heftige onlinekamper en imponerende dybde i forhold til hvordan du kan skreddersy og tilpasse spillfiguren din.

Se trailer fra «APB» eller «All Points Bulletin» som er den fulle tittelen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3