«Tomb Raider»-samlingen kun på PS3

Klassisk Lara Croft snart i HD.

7. januar 2011 15:25

Et trekløver med klassiske Tomb Raider-spill er nå annonsert til PlayStation 3. Square Enix slipper disse på Blu-ray-disk den 25. mars.

Det dreier seg om «Tomb Raider: Legend», «Tomb Raider: Anniversary» og «Tomb Raider: Underworld» som blir oppgradert med HD-grafikk og havner i én pakke.

«Tomb Raider: Underworld» ligger allerede på PlayStation Store, men inngår altså likevel i Lara-spillpakken kalt «Tomb Raider Trilogy». I tillegg inkluderes det bakomfilmer fra utviklingen av disse spillene og noen kostymer og temaer som du kan bruke på PS3-konsollen din eller i PlayStation Home.

- Vi er glade for å kunne tilby spillere muligheten til å oppleve både «Legend» og «Anniversary» remastret i HD på PlayStation 3, uttaler Darrell Gallagher, som er sjef for utviklerne i Crystal Dynamics.

Dette er de samme spillskaperne som på tampen av 2010 annonserte at det jobbes med et helt nytt spill i denne serien, enkelt og greit kalt «Tomb Raider». Her får du spille som en 21 år gammel Lara Croft, som er strandet på en øy etter et skipsforlis. Crystal Dynamics lover oss mer frihet enn vi har vært vant til fra denne serien tidligere. Dessuten må du sanke vann og mat på denne øya for å holde deg i live. Eventyr og action er det en selvfølge at du får på kjøpet.

Arbeidet med å få fart på denne spillmerkevaren igjen startet sist sommer. «Lara Croft and the Guardian of Light» ble lansert til PC, PS3 og Xbox 360, og ble en av de nedlastbare favorittene våre da vi skulle oppsummere spillåret 2010. Dette spillet koster bare hundrelappen, og byr på muligheten til å samarbeide med en venn.


«Tomb Raider Trilogy» lanseres eksklusivt til PlayStation 3 den 25. mars, mens det nye «Tomb Raider» kommer til PS3, Xbox 360 og PC. Dato for dette spillet er enda ikke gjort kjent.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3