Tim Schafers pek-og-klikk-eventyr går mot slutten/starten

Fristen for å spytte inn penger går ut i kveld - har passert tre millioner dollar.

13. mars 2012 13:33

(PressFire.no): Double Fine Adventure er Kickstarter.com-prosjektet dere sikkert har fått med dere innen nå. I ren dugnadsstil har pek-og-klikk-legendene Tim Schafer og Ron Gilbert (kjent fra en rekke LucasArts-spill) bedt om støtte fra spillerne til å lage et skikkelig retrospill, slik som i fordums dager.

Summen de ville ha var 400 000 dollar, men det skulle vise seg at lommebøkene til fansene satt løsere enn som så. De fire hundre store ble samlet inn på åtte timer, millionen dollar passert innen en dag og etter det har det bare fortsatt å strømme inn penger.

Nå har prosjektet hanket inn over tre millioner dollar, eller småpene 17 millioner kroner om du vil. I skrivende stund er det elleve timer til fristen for å betale seg inn går ut, og etter dette vil utviklingen av spillet starte.

Du kan følge med på Kickstarter-siden til Double Fine her.

Schafer selv har holdt brukerne oppdatert, og sier de ekstra pengene bare vil gjøre spillet bedre. Samtidig vil det også komme en fyldig dokumentar som følger alle steg i utviklingen av spillet samt at teamet nå kan koste på seg stemmeskuespill.

Teksten i spillet skal også oversettes til de «vanlige» europeiske språkene.

Som en innspurt til deadlinen hos Kickstarter skal Schafer, Gilbert og kompani kjøre en live-stream på denne linken de to siste timene. Det blir kanskje boller og brus, og garantert mye flåsete humor!

Slik som i denne videoen de la ut i går:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3