Refunderer «Battlefield 1943»-bestillinger

EA bekrefter at de kansellerer forhåndsbestillinger om PC-eiere har fått nok av ventetiden.

30. juli 2010 21:36

«Battlefield 1943» har blitt en stor suksess på Xbox 360 og PlayStation 3 etter at spillet ble lansert på de digitale plattformene XBLA og PSN i fjor sommer. Den forespeilte PC-versjonen lar fortsatt vente på seg, etter at EA i fjor først fortalte om utsettelser.

Nå bekrefter Electronic Arts at de har tenkt å rydde opp etter at de har misset enda en utgivelsesdato.

Tidligere i sommer begynte det å gå rykter om at et PC-slipp kunne være nært forestående. Men nå sier EA at alle som er i denne situasjonen, og har lagt inn en bestilling, får refundert det de har utestående om man ikke vil vente lenger.

Ifølge Examiner, fikk en Battlefield-kunde som spillnettsiden var i kontakt med beskjed om at spillet skulle ut til PC den 9. juli, men da denne datoen kom og gikk uten noen lansering – fikk vedkommende pengene tilbake uten diskusjon.

Dette har ført til at EA nå har redegjort for situasjonen, om det er flere som lurer på det samme.

Alle forhåndsbestillinger kan bli kansellert, med tilbakebetalinger, når som helst – og vi har ingen videre informasjon på nåværende tidspunkt som omhandler lanseringsdatoen for PC-versjonen av «Battlefield 1943», heter det fra en uttalelse fra EA som VG247 har fått.

Dermed ser det ut som om ventetiden for skyteglade PC-eiere som er sugen på mer fra 2. verdenskrig varer litt til. PlayStation 3- og Xbox 360-versjonene av «Battlefield 1943» har ifølge VG247 solgt over 1,5 millioner enheter per mai 2010, noe som gjør spillet til et av tidenes mest innbringende digitalt solgte utgivelser. Og det helt uten PC-tall å støtte seg på…

Se trailer fra «Battlefield 1943» her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3