«Battlefield 1943» utsatt til PC

«Battlefield 1943» trenger mer tid til polering, sier DICE.

24. august 2009 11:05

DICE må utsette PC-versjonen av «Battlefield 1943». Opprinnelig var spillet forespeilet en september-lansering men skyves nå i stedet til tidlig neste år, sier produsent Gordon Van Dyke til G4TV.

Se også: Skjermbilder fra «Battlefield 1943».

PC-EIERE MÅ VENTE

Utviklerne trenger mer tid til å sikre at spillopplevelsen blir så god som mulig.

- Vi har ikke sluppet et Frostbite-bygd spill på PC, så på vei inn i dette prosjektet manglet vi et startfundament som vi har på konsoll, forteller Gordon Van Dyke.

- Dette var en tøff pille å svelge, men det var absolutt nødvendig for å trygge funksjonalitet og tilbudet PC-eiere forventer i et Battlefield-spill, sier Van Dyke.

Det er særegenhetene og økte krav til PC-utgaven som gjør at DICE trenger mer tid. De ønsker DirectX 9/10-støtte og skal også lage støtte for 32 spillere online.

Les også: «Battlefield 1943» slippes i sommer.
Les også: - «Bad Company 2» blir den beste flerspilleropplevelsen.

-Det var absolutt den riktige avgjørelsen, for kvalitetens skyld, ikke å slippe spillet før neste år.

«Battlefield 1943» benytter seg i likhet med «Battlefield: Bad Company» av DICE sin Frostbyte-spillmotor, som gir deg rikelig med ødeleggelse. Bygninger, palmer og landskap forandrer dramatisk karakter etter en granatdetonering eller et sveip med luftvernvåpen.

Spillet er lagt til andre verdenskrig, som tittelen avslører, og følger opp «Battlefield 1942» - bare at det utelukkende er Stillehavskampene DICE har fokusert på denne gang.

«Battlefield 1943» ble sluppet til PS3 og Xbox 360 i juli. PC-versjonen er nå ventet i første kvartal 2010.

Se trailer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3