Tiger Woods' favoritthull

Hovedpersonen viser og forteller hva vi kan forvente oss i «Tiger Woods PGA Tour 10».

10. mai 2009 11:15

Det ble ikke bare sluppet én men flere trailere fra det neste Tiger Woods-spillet før helgen, og det med hovedpersonen selv som ekspertkommentator.

Den traileren vi har tenkt å fokusere på og som du ser nederst i saken, er fra en bane som selv Tiger sliter litt med, Torrey Pines. Woods blir engasjert nok når det kommer til det 18. hullet på banen.

Les også: Følsom Tiger Woods til høsten.

 

TIGER-NYHETER I SOMMER

Og om du lengter etter en trailer som faktisk også viser litt av hvordan spillet vil bli, slenger vi med enda en liten godbit som du finner her.

Der forteller Tiger om sitt syn på den nye golfkometen Anthony Kim (23), som blir med som spillbar karakter i det neste golfspillet fra EA.

Se også: Skjermbilder fra spillet.

«Tiger Woods PGA Tour 10» slippes i sommer, også til Wii, med sjanser for mer følsomhet på putten.

Spillet lanseres nemlig samtidig med Wii MotionPlus, tilleggsutstyret som du plugger inn i Wii-kontrolleren som gjør at du i følge utviklerne får 1:1 gjengivelse av dine bevegelser foran TV-skjermen.

 

«Tiger Woods PGA Tour 10» slippes til PlayStation 3, Xbox 360 og PlayStation 2, samt iPhone, PSP og en egen versjon til Wii.

Se hovedpersonen forklare selv i denne ferske videosnutten:

   

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3